На Юлиан Вергов май ще му изпишат вежди, вместо да

...
На Юлиан Вергов май ще му изпишат вежди, вместо да
Коментари Харесай

Аплодират Вергов в НДК след скандала с Диана Димитрова! Жена...

На Юлиан Вергов май ще му изпишат вежди, вместо да му избодат очи, след абсурда с актрисата Диана Димитрова и обвиняването, че я е пребил. Потвърждение за това е скорошната му изява в зала 1 на НДК с " Поетите ", където той бе бурно приветстван.

За изненада и на самия артист, който сигурно не е знаел какво да чака, още в първите минути публиката го посрещна със мощно вдъхновение.



За изненада на мнозина и евентуално много фрапантен факт за Диана Димитрова беше и появяването в залата на дамата на Юлиан - Ирина Ялъмова, която е майка и на щерка му Алена. Двамата имаха много интервали на делене и събирания в последните години, само че по всичко наподобява, че към днешна дата връзките им са изгладени и още веднъж са дружно.

 

" Тя е била и ще бъде огромната обич на Юли. Да, двамата са с чепати характери и постоянно имат търкания, само че са един за различен, просто се обичат ", разясняват близки до артиста.

" Виждате какво прави публиката, тя го обожава. И на главата си да застане Димитрова, отново няма да реализира задачата си и да срине имиджа на Юлиан в България ", уверени са очевидци, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР