На юбилея на ОССЕ той е в плачевно състояние и

...
На юбилея на ОССЕ той е в плачевно състояние и
Коментари Харесай

Лавров: ОССЕ е в плачевно състояние

„ На юбилея на ОССЕ той е в плачевно положение и без никаква вероятност “, това съобщи външният министър на Русия Сергей Лавров в срещата на организацията в Скопие, съобщи специфичният сътрудник на БГНЕС Димитър Русков.


„ На юбилея на ОССЕ той е в плачевно положение и без никаква вероятност. ОССЕ беше основано за кооперация и съдействие през Студената война, за съжаления западният политически хайлайф стартира да употребява ОССЕ в интерес на НАТО. Това докара до невиждано разширение на Изток “.

Лавров по-късно показа военната намеса на НАТО в Югославия и Косово, като военна експанзия. Той упрекна Запада за подклаждане на споровете в Грузия и Украйна. Русия нападна Грузия през 2008 година, а Украйна първо през 2014 година и по-късно през 2022 година

„ Провокацията на Съединени американски щати, които Грузия изпълняваше и опита за основаване на плацдарм в Украйна докара до този резултат “.

БГНЕС напомня, че Балтийските страни и Украйна бойкотираха срещата за наличието на Лавров. Той също по този начин беше заставен да мине през Гърция със самолета си, тъй като България не разреши навлизането му във българското въздушно пространство. Причината беше глобената говорителка на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР