На втория ден от протеста на зърнопроизводителите – основателни ли

...
На втория ден от протеста на зърнопроизводителите – основателни ли
Коментари Харесай

В Референдум: Повече от половината смятат, че протестът на земеделците е оправдан

На втория ден от митинга на зърнопроизводителите – основателни ли са настояванията им? Защо част от земеделския бранш не поддържа недоволството? Добро решение ли е за всички страни Украйна краткотрайно да задържи износа към България? Възможен ли е разговорът и кои са правилните решения?

Това са част от въпросите, които дискутират в предаването " Референдум " Росен Костурков – зам.-председател на Комисията по земеделие в Народно събрание и народен представител от ПП-ДБ, Иван Иванов – някогашен аграрни министър и народен представител от " Българска социалистическа партия за България ", Илия Проданов – ръководител на Националната асоциация на зърнопроизводителите и Юлиян Стефанов - член на Сдружението на производителите на растителни масла и маслопродукти.

Малко над 50 на 100 от интервюираните считат, че митингът на зърнопроизводителите е изцяло оневинен - това демонстрират резултатите от изследването на " Алфа Рисърч " за предаването " Референдум ". 37% от хората са на противоположна позиция, а 11 на 100 нямат мнение.

Цялото предаване " Референдум " може да видите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР