На втория ден на Коледа отбелязваме Деня на бащата, оказва

...
На втория ден на Коледа отбелязваме Деня на бащата, оказва
Коментари Харесай

Българските мъже масово не знаят, че днес е Денят на бащата

На втория ден на Коледа означаваме Деня на бащата, става известно обаче, че българските мъже всеобщо не знаят, че през днешния ден имат празник, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Валентин има две деца на 9 и на 3 години. След като разбра, че има празник, сподели пред БГНЕС, че ще отиде някъде дружно с децата да се почерпят и да си купят нещо. „ Те към този момент чуха, тъй че сигурно ще желаят някъде да отидем “, акцентира бащата.

Стефан също не знае, че през днешния ден е Ден на бащата, само че по думите му това се усеща. Той е татко на три деца – има двама синове на 22 години и щерка на четири години и половина. Според него възприятието да си татко е доста забавно. „ Особено като отгледаш двама близнаци и по-късно, като са те на 18, им се роди сестричка – неповторимо е. Трудно е да се изрази с думи, само че е доста прелестно “, сподели мъжът и изясни, пред БГНЕС, че ще прекара деня на открито в компанията на щерка си и защото не са могли да отидат на Витоша, ще покарат зимни кънки, преди този момент са гледали куклен спектакъл и като цяло целият ден ще бъде цялостен с изненади.

Валентин Велков също не е осведомен с това, че през днешния ден има празник. Той е татко на две деца, които са на 6 и на 9 години. Пред БГНЕС мъжът разяснява, че възприятието да си татко е ужасно, а денят ще прекара дружно с децата, с които отиват да се забавляват на ледената пързалка.

Жером е французин и също не знае, че за Деня на бащата. Пред БГНЕС съобщи, че се усеща благополучен, че е татко на 11-годишна щерка, с която ще покарат дружно кънки.

Илиян пък е чул сутринта по една от медиите за празника. Той има огромна щерка, а със брачната половинка му са горди баба и дядо на внуче. Мъжът уточни, че ще прекара Деня на бащата както нормално, тъй като в никакъв случай няма по-малко отговорности на Деня на бащата. „ Даже по някой път са и повечко, само че посрещаме ги с усмивка, обикновено “, добави той и добави, че всеки би трябвало да опита, с цел да разбере какво е възприятието да си татко. „ Пък какво е възприятието да си дядо – нещо, напълно друго и на последващо равнище по красота “, сподели още Илиян пред БГНЕС. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР