На всяка жена се е случвало да попадне на неподходящ

...
На всяка жена се е случвало да попадне на неподходящ
Коментари Харесай

Това са типовете мъже, които не са подходящи за връзка и брак

На всяка жена се е случвало да попадне на несъответствуващ сътрудник за любовна връзка.
Може би даже повече от един път. Когато „ на фронта “ се появи нов мъж, към който изпитваме страсти, бързо попадаме в техния капан. Още при започване на връзката има ясни знаци за това, че мъжът, който сме избрали не е подобаващ за нас. Вижте 5 вида мъже, с които да не си губите времето.

Изглежда, че той се срами от вас
Обикновено, когато сте на обществено място, той наподобява напълно друг човек. Също по този начин отсрочва да ви запознае с приятелите и фамилията си и постоянно се смущава, когато някой ви види някъде дружно. Никога не желае да ви държи за ръка или да показва някаква обвързаност обществено. Ако не е свенлив, той евентуално не е верният за вас, тъй като по някаква причина се срами от вас, а това е индикатор, че може да търси нещо по-добро и вие да сте краткотрайно развлечение.

Той не е оправдателен
Ако мъжът, с който имате връзка или се срещате е недодялан и пошъл с вас, в случай че е конфликтен, в случай че не е благородник по отношение на вас, дали заслужава времето и страстите ви? Уважението постоянно е преди всичко в една връзка. Никой няма право да се отнася неприятно с вас или да ви кара да се чувствате незначителни. Това е било единствено един път или няколко пъти, когато той е бил сърдит за нещо? Вие ли ще бъдете неговия буфер, когато той е под напрежение?

Няма физическо привличане и химия посред ви
Или специфични такива чувства от ваша страна към него. Дори и той да ви наподобява образован, спокоен, учтив и да е занимателен, в случай че сред вас двамата няма химия, връзката ви мъчно би била пълноценна. Единият от двамата рано или късно ще потърси занимания отвън взаимоотношенията ви, като откри сътрудник, с който усеща, че има взаимно привличане.

Той има разнообразни полезности
Ако не споделяте почти сходни полезности за живота, фамилията и любовта, по какъв начин би било допустимо да създадете семейство? Напълно обикновено е от време на време да не сте съгласни един с различен, само че с цел да има постоянна връзка, значимо е двамата сътрудници да гледат в една посока. Може всеки да има своите занимания, стремежи за личностно израстване, само че в случай че не сте дружно в този смисъл, не се подкрепяте и не работите дружно за вашето общо бъдеще, то сходен вид връзки могат да завършат с разлъка даже след 10-15 години и да не се стигне до основаване на семейство.

Той лъже
Една от най-лошите категории мъже за любовна връзка са лъжците! Ако сте с някого, който непрекъснато лъже за дребни или огромни неща, той не е подобаващ за съществено обвързване. Честността постоянно е значима, когато става въпрос за дълготрайни връзки, защото тя е пиедестал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР