На всяка жена, която някога е имала нещо общо с

...
На всяка жена, която някога е имала нещо общо с
Коментари Харесай

Креватните Тайни, Които Всеки Мъж Пази

На всяка жена, която в миналото е имала нещо общо с мъж й е ясно, че на момчетата им се постанова да крият всякакви работи от нас. Но това, което може би не осъзнаваш е тъкмо какъв брой мръсни секрети крие под чаршафите.
Мъжка загадка 1
УМИРА ДА Гражданско отделение СЪБЛАЗНИШ
Да го нападнеш в леглото е маневрата, която заема челна позиция в неговата ранглиста на обичани секс мечти. „ Обикновено се чака мъжете да са водещи, само че надълбоко в себе си всеки си мечтае приятелката му да му се нахвърли най-малко един път. Добре де, може и повече пъти, “ споделя Мишо*, 29. „ Сексът е значим и несъмнено си диря разкрепостена другарка. Миналото ми гадже трябваше да изпие най-малко бутилка вино единствено, с цел да може да ми показа, че е в въодушевление за секс “.
Възпламени го: Докато гледате телевизия, просто му събуй панталоните и прави каквото намериш за добре…
Мъжка загадка 2
ИЗБИРА ПОЗИ, В КОИТО ТЯЛОТО МУ ИЗГЛЕЖДА ПО-ДОБРЕ
Не, мъжете не са загрижени единствено за големите бицепси и плочките в коремната област. Вълнуват се и по какъв начин наподобява другото им аз. Вратата на тази загадка ни открехна Андрей*, 34: „ Освен, че коремът ми наподобява плосък, когато тя е от горната страна мога да следя по какъв начин навлизам в нея и пенисът ми наподобява голям “.
Възпламени го: Обязди го, до момента в който си с тил към огледалото, тъй че да го направиш очевидец на цели две изпепеляващи гледки. Или легни по тил и отпусни стъпалата си върху раменете му. Стегнатият захват ще го накара да се почувства голям, до момента в който прониква в теб.
Мъжка загадка 3
ПРЕСТРУВА съдебна експертиза, ЧЕ ИМА ПОВЕЧЕ ОПИТ.
„ Разбира се, че в никакъв случай не съм й давал лист с някогашните ми гаджета, само че, признавам си, оставих приятелката си с усещането, че съм спал с повече дами – споделя откровено Марин*, 28. Истинската цифра е пет и по някаква причина ме е позор от това “. Достигаме до следното еротично уравнение: по-малко опит значи по-ниско самочувствие. И в случай, че не се усеща задоволително сигурен в това, което прави, ще се тормози да изследва тялото ти до дъно.
Възпламени го: Докато сте в леглото дръж ръката му и му покажи тъкмо къде, по какъв начин и с каква скорост ти харесва да те подтиква. Използвай думи като „ тук “, „ по-бавно “, „ по-силно “ и го хвали, когато уцели вярната формула. Така освен ще си по-удовлетворена от секса, който вършиме, ами и ще му направиш страховит подарък – увереността, че е изцяло кадърен да те побърка.
Мъжка загадка 4
ИМА ШОКИРАЩИ ФАНТАЗИИ, ДОКАТО Е С ТЕБ МЕЖДУ ЧАРШАФИТЕ.
Не откачай. Напълно в реда на нещата e приятелят ти да си мисли за друга жена, до момента в който е в леглото с теб. Знаем, че боли, само че по-добре да знаеш истината, нали? Това е нещо като инстикт по пътя към оргазма му. Вземи Дани*, 28, за образец: „ Мацката, с която излизам е суперготина, само че от време на време, до момента в който го вършим, изключително, когато съм на път да свърша си мечтая за някогашната ми, някоя колежка от офиса или порно актриса от някой филм, който ме е изкефил. Може даже да включа фикция за жена, която не съществува. Естествено не бих наранил приятелката ми като й споделя истината “.
Възпламени го: Въпреки че не е належащо да изследваш мръсното въображение на твоя човек, най-малко би трябвало да осъзнаеш, че има такова. Ако въпреки всичко решиш, че ще ти понесе, направи изследване. Помоли го да ти опише секси сцена, която включва теб, до момента в който вършиме секс. Ако се тормози, започни първо ти като му разкажеш някоя от най-пиперливите си мечти, с цел да се отпусне.

Мъжка загадка 5
ЧУДИ съдебна експертиза ДАЛИ ТИ Е ХУБАВО

Половината от удоволствието на мъжа минава през твоето. Ако има каквито и да било подозрения, че това, което изпитва не е взаимно, ще бъде по-разсеян и сексът няма да е толкоз трогателен. „ Мислех, че първото ми гадже се побърква от наслаждение, до момента в който й правех френска обич “, спомня си Георги*, 27. „ Две години по-късно разбрах, че е симулирала през множеството време и ми стана доста гадно. След като скъсахме и започнах да излизам с други девойки всякога се чудех дали и те не симулират “.
Възпламени го: Не се преструвай, че си излязла от порно филм. Но в случай че усетиш нужда да дишаш по-силно или да станеш вербално дръзка, действай.
Мъжка загадка 6
СРАМУВА съдебна експертиза ДА ТЕ ПОПИТА ДАЛИ БИ СИ ПАДНАЛА Пожарна охрана НЕЩО ПО-МРЪСНИШКО
Повечето мъже се възбуждат от секс табута. Но нормално ужасно се тормозят, че ще ги помислим за извратеняци, по тази причина и рядко биха издали какво тъкмо желаят да им се случи сред чаршафите. Същият този боязън не е разрешавал и на Борис*, 30, да проговори: „ Има едно-две неща, които несъмнено си бленувам да опитвам в леглото. Искам да си поиграем на лекар, само че ме е позор да й кажа “.

Възпламени го: Ако си подготвена да експериментираш с нови еротични завършения, демонстрирай му любознанието си (направи намек, напиши му записка или просто поеми надълбоко въздух и му сподели). Когато си открита, той също ще се отпусне да ти показа най-палавите неща, които му се въртят в главата. Ами, в случай че неговите стремежи минават всевъзможни граници, до които си подготвена да стигнеш? Не го режи внезапно. Даваме ти образец. Да речем, че фантазията му е да го извършите на обществено място, смекчи обстановката и предложи да изпробвате секса в кола, паркирана в някоя тиха уличка. Реализацията на даже единствено 20% от най-екзотичното му предпочитание, ще завърти главата му завинаги…

източник: cosmopolitan.bg
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР