На ВСУ трябва да се нанесе непоправим ударУкраинците се опитаха

...
На ВСУ трябва да се нанесе непоправим ударУкраинците се опитаха
Коментари Харесай

Време е да воюваме сериозно

На ВСУ би трябвало да се нанесе безвъзвратен удар

Украинците се пробваха да ударят обект, който смятаха за законна цел. Твърдят, че Херсонска област е Украйна, а в действителност унищожават личната си територия. Разбира се, тази територия е освободена от Русия. Възможно е там да е имало военни обекти, само че са били ударени и цивилни.

От военно-цивилната администрация показват, че е детонирана селитра - това вещество се употребява в селското стопанство. Имало е огромна детонация с десетки починали и ранени.

Украинските войски удариха Нова Каховка с оперативно-тактическа ракета на американския комплекс HIMARS, доставена от Съединени американски щати. Тези комплекси могат да изстрелват и ракети, т.е. могат да се употребяват непосредствено като РСЗО, само че могат да изстрелват и оперативно-тактически ракети.

Този комплекс е сериозна опасност. Под възможния обстрел на HIMARS попадат освободените региони на Херсонска и Запорожка област, ДНР и ЛНР, както и територията на Русия. Врагът афишира удари против тези територии.

Няма потребност да преоткривате колелото, с цел да се противопоставите на това. Това е написано в бойни правила и наръчници, подбудени от опита от воденето на военни дейности в Русия и Съюз на съветските социалистически републики.

Необходимо е умножаване на силите и средствата за противовъздушна защита както в зоната на спора, по този начин и в прилежащите към него територии.

Необходимо е да се нанасят удари по ракетните сили на артилерията на съперника, да се унищожава освен когато са ситуирани на позиции, само че и на марш, в хранилища, на аварийни позиции, където се маскират и крият.

Това е голям пласт от разследваща работа: военна, техническа, електронна. Тази работа би трябвало да се ускори, от това зависи сигурността на нашите хора.

Сега мнозина не схващат същността на протичащото се, бързат от една прекаленост в друга. Но би трябвало да разберете, че нито една от системите за противовъздушна защита не може да подсигурява 100 % отбрана против такива оръжия. Нещо ще се заблуди, само че нещо ще прелети.

Необходимо е да се оборудват убежища, да се осведоми популацията и да се правят разнообразни действия, тъй че хората да работят ясно в спор, в това число в граничните региони.

Ако това продължава, би трябвало да се удари в центровете за взимане на решения. Нашите ограничавания в ответните удари против врага са до известна степен неразбираеми за мен.

Противникът нанася удари по хранилища. Това допуска, че украинците са подготвени да преминат в офанзива. Основната им задача в този момент е да лишат съюзническите сили на Русия и републиките от Донбас от превъзходството в артилерията, което в този момент е на наша страна.

С помощта на американски сателитни системи за разузнаване те разпознават нашите хранилища, местата на скупчване на техника и нанасят удари.

Необходимо е разпространяване на скупчвания на техника и муниции, осъществяване на дегизировка, поддържане на хигиена в радиостанциите, потребление на информационни средства. Това би трябвало да се вземе поради извънредно деликатно.

Невъзможността да се изпълнят условията, се изписва с кръв и ще докара до огромни жертви. Необходима е оптималната точност и съгласуваност на дейностите. Врагът набира мощ, това не е за отказване.

Противникът ни заплашва, чака да организира настъпателни интервенции. Така че би трябвало да му нанесете вреди, които ще обезсърчат украинците да преминат в контранастъпление.

Русия има сили и средства за това. Както сподели съветският президент Владимир Путин, ние към момента не сме употребявали забележителна част от капацитета си, „ не сме почнали да се борим съществено “. Бих желал да стартираме да вършим това.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР