На всички стана ясно кои са сценаристите, какъв е сценарият

...
На всички стана ясно кои са сценаристите, какъв е сценарият
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Олигархията пак иска да докара Орешарски на власт

На всички стана ясно кои са сценаристите, какъв е сюжетът и какво желаят да създадат – олигархия, Божков, Радев и всички останали. Искат насипен парламент, с цел да има отново кабинет вид Орешарски. Това е задачата, разяснява пред публицисти министър-председателят Бойко Борисов във Видин, представен от държавната пресслужба.

Премиерът беше безапелационен, че са изобличени лъжите, че всички желаят Велико национално заседание и че Движение за права и свободи поддържа ГЕРБ. Борисов обърна внимание на присъединяване на Христо Иванов, целящо Движение за права и свободи да се прибере в лоното на Българска социалистическа партия и Радев. „ Отидоха, подплашиха Ахмед Доган. И в този момент направиха какво? Отново Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Радев и олигархията дружно “, добави министър председателят.

Министър-председателят Борисов уточни, че е станало ясно, че приказките за Велико национално заседание, за нова Конституция са били празни години наред. „ Всеки правист знае, че това, което предложихме ние, е чернова, план, в който всяка дума Великото национално заседание може да я промени “, означи Борисов и посочи, че планът на Конституция е доказателство за политическа воля за рестарт. Попитан от медиите какво следва, в случай че не бъде събрана поддръжка за плана, министър-председателят Бойко Борисов беше безапелационен: „ Работа “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР