На всички стана ясно, че няма начин как за три

...
На всички стана ясно, че няма начин как за три
Коментари Харесай

Депутат на Промяната: Не може за 3 дни Рафинерията да промени начина си на работа

На всички стана ясно, че няма метод по какъв начин за три дни рафинерията (в Бургас) да промени метода си на работа – би трябвало софтуерно време, с цел да няма и потрес на пазара. Нужно е време, това може да стане при започване на март 2024 година Неясен остана въпросът за какво три дни – някои споделят, че се цели свалянето на цената на Рафинерията, други – че има подготвени компании, които да внасят горива, в случай че тук има рецесия. Това съобщи депутатът Йордан Терзийски от „ Продължаваме Промяната ” в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS.

Според него препоръчаният Бюджет за 2024 година е извънредно уравновесен. „ Има 1 милиарда лв. за общините, общините са удовлетворени от този факт ”, сподели Терзийски. Той видя като позитивен знак и поредната политика.

Относно желаната оставка на вътрешния министър Калин Стоянов и поддръжката за оставането на поста му от страна на ГЕРБ, той изясни, че в случай че той остане на поста, ще е ясно кой носи отговорност. „ Редно е да се понесе политическа отговорност, поискали сме оставка ”, добави Терзийски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР