На всички се случва да си изпуснем нервите, но ако

...
На всички се случва да си изпуснем нервите, но ако
Коментари Харесай

Пет признака, че се държите по-гадно с хората, отколкото предполагате

На всички се случва да " си изпуснем нервите ", само че в случай че стартирате да се чудите постоянно за какво ви се случват някои неща, то може би би трябвало да се обърнете към себе си и да се попитате дали се държите добре с близките. Преосмислете дейностите си, в случай че забележите тези неща:
1. Най-добрият ви приятел/ка усърдно е почнал да ви отбягва, като е постоянно ангажиран, болен, зает. Случва се в действителност хората да са в дълъг развой на претовареност, само че в случай че нямат и 10 минути за телефонен диалог най-малко един път на 2 седмици, то евентуално не се държите толкоз добре с близките (и него / нея), колкото си мислите.
 Как да разпознаем, че в действителност ни завиждат Как да разпознаем, че в действителност ни завиждат
Завистта е типична линия за хората. Тя се показва нормално, когато някой реализира нещо, към което различен неистово се стреми, само че заради...
2. Ако сътрудниците ви шеговито ви подмятат, че ще изиграете прекасно персонажа на Мерил Стрийп от " Дяволът носи Прада ", то може би би трябвало да преосмислите дали не се държите с тях като прислужници, вместо сътрудници. Взискателност и потребност за съвършено осъществяване е едно, само че чисто гаднярство измежду сътрудниците е нещо напълно друго.
3. Родителите ви от ден на ден ви да предизвикват да заминете за известно време в някоя топла страна на отмора, тъй като " ще ви се отрази добре ". Това е сигурен знак, че сте влезнали в така наречен " бърн навън " (психическо изтощение) и сте станал голословно сериозен и раздразнителен. 
4. Последният път като отидохте на персонален доктор за обикновен обзор и той ви е предложил да предпише успокоителни, в композиция с ежедневни дози чай от " Мента, глог и валериана ".
5. Обичайно извършването на покупки / възобновяване на документи, за вас приключва с намеци и смущаващи погледи от магазинерките /служителките в Национална агенция за приходите. Въпреки обстоятелството, че всички бързаме за някъде в 21 век и желаеме да свършим тези неща с минимално висене по опашки, то неоправданите язвителни мнения към тези хора, само основават непотребна напрегната конюнктура.
 7 знака, че хората ви завиждат 7 знака, че хората ви завиждат
Пoнякoгa зaвиcттa e прикритa пoд дoбри нaмeрeния или ocтaвa някaк нeзaбeлязaнa, cлeд кoeтo ce прeвръщa в oтрoвнo пoвeдeниe oт cтрaнa нa...
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР