На всички съмнения за възрастта Байдън отговаря кратко – Само

...
На всички съмнения за възрастта Байдън отговаря кратко – Само
Коментари Харесай

Очаква се днес Джо Байдън да обяви кандидатурата си за втори мандат


На всички подозрения за възрастта Байдън дава отговор малко – „ Само гледайте! “

Очаква се през днешния ден американският президент Джо Байдън да разгласи публично, че ще се кандидатира за втори мандат. Той ще бъде най-възрастният претендент за президент – на 80-годишна възраст.

„ Очаквайте новината “, съобщи Байдън пред кореспонденти в Белия дом. Очаква се президентът да разгласява видеопослание, обявявайки кандидатурата си, тъкмо както го направи и преди 4 години. След серия от огромни законодателни победи и основни моменти на външнополитическата сцена Джо Байдън няма действителен съперник за номинацията на Демократическата партия. Очаква се в хода на акцията да има акцент върху напредналата му възраст.

Ако завоюва втори мандат, той ще навърши 86 години в края му. През февруари медицински обзор откри, че Байдън може да извършва отговорностите си, макар възрастта. Проучване на Ен Би Си от уикенда демонстрира, че 70% от американците, както и 51% от демократите, считат, че той не би трябвало да се кандидатира. На всички подозрения за възрастта Байдън дава отговор малко – „ Само гледайте! “.

Въпреки че стана първият някогашен или настоящ президент, против който е повдигнато наказателно обвиняване, Тръмп е най-вероятният претендент за президент измежду републиканците.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР