На всички парламентарно представени партии им е много изгодно да

...
На всички парламентарно представени партии им е много изгодно да
Коментари Харесай

Алгафари: Ако Радев връчи третия мандат на Янев, значи иска правителство. Ако го връчи на друг, няма никакъв шанс

На всички парламентарно показани партии им е доста преференциално да не вземат властта. ГЕРБ и Движение за права и свободи са осведомени, че нещата отиват към Стефан Янев и че към него ще се направи държавно управление. Въпросът е дали Демократична България или Българска социалистическа партия ще вземат участие, ще бъде нещо като програмен експертен кабинет. Ще изкарат 5-6 месеца по този начин с необятно болшинство. Това сподели за " Твоят ден " политическият PR Нидал Алгафари.

По думите му партиите са доста по-сговорни, когато нито една не държи властта. " Много добър вид е да си седи държавното управление, Радев да протака и Народно събрание да приема закони. Ако президентът връчи третия мандат на Янев, значи желае да има държавно управление. Ако го връчи на всеки различен, значи няма никакъв късмет. Всички са се изпокарали грозно ", разяснява той.
Политологът Слави Василев счита, че Борисов доста приказва и нищо не споделя, тъй като няма силата и опцията да повлияе на процеса, тъй че нещата да зависят от него. " Много партии в едно държавно управление демонстрират, че системата се изчерпва. Ако Политическа партия и ГЕРБ се схванат, не знам по какъв начин хората ще отидат да гласоподават още веднъж, това е последна спирка на път, който не води наникъде. Много малко евентуално е да има държавно управление в това Народно събрание ", съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР