На всички онези, които си позволяват да говорят от името

...
На всички онези, които си позволяват да говорят от името
Коментари Харесай

Карадайъ: ЦОБ на ДПС ще реши дали движението да подкрепи кабинета на проф. Габровски

На всички тези, които си разрешават да приказват от името на Движение за права и свободи, декларирам, че решението по какъв начин Движението ще постъпи по отношение на оферти от проф. Габровски кабинет, ще бъде взето от управителния групов орган на партията – Централното оперативно бюро.

То заседава във вторник. Това разгласи във Facebook водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Така той отговори на всички тези, които си разрешават да приказват от името на Движение за права и свободи.

Ето цялото изказване на Мустафа Карадайъ, ръководител на Движение за права и свободи:

На всички тези, които си разрешават да приказват от името на Движение за права и свободи, декларирам, че решението по какъв начин Движението ще постъпи по отношение на оферти от проф. Габровски кабинет, ще бъде взето от управителния групов орган на партията – Централното оперативно бюро. То заседава във вторник.

Още на срещата с проф. Габровски ясно и изрично декларирахме: подкрепата на Движение за права и свободи зависи от целите на проектокабинета, от програмата, която той ще предложи и от персоналния състав.

Всякакви отзиви на партии и партийци до решението на ЦОБ на Движение за права и свободи са откровени неистини и операции с оглед личното им оцеляване.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР