На всички, които са кръстени Иван и се чувстват Иван,

...
На всички, които са кръстени Иван и се чувстват Иван,
Коментари Харесай

Всички Ивановци да не забравят, че името им носи и голяма отговорност


На всички, които са кръстени Иван и се усещат Иван, поисквам да са живи и здрави. Да носят с горделивост името си и да не не помнят, че то е и огромна отговорност и най-много да имат доста шанс и триумфи през цялата година. Това съобщи в анкета на БГНЕС Димитър.

„ Още от времето на Второто Българско царство Иван остава едно от най-популярните имена. То е едно от имената, което е притежател на българщината “, добави Димитър. Той разяснява, че статистиката демонстрира, че то продължава да е едно от избираните имена за българчетата. „ Българите почитат традицията и знаят, че коренът би трябвало да бъде следван и един от методите е посредством опазване на изконните български имена “, акцентира още Димитър.

„ Преди всичко им искам обичайното здраве, също така тази година да бъде по-лека за всички, освен за Ивановците “, пожела и Стефан.

Според него Иван не е най-популярното българско име, то е второто или третото по известност, само че е забавно, той счита, че младите родители не се обръщат към името Иван.

„ Добре е да се съчетават и традициите, не трябва да ги забравяме. Те са крепели нашата нация, въпреки всичко “, съобщи Стефан.

Стефан познава десетки празнуващи днешния празник, тъй като е от поколението, когато се съблюдаваха традициите и има доста Ивановци.

Ангел пък пожелава на празнуващите здраве и пари. Ще отпразнува тази вечер и Ивановден. Иван, съгласно него, остава едно от най-популярните български имена и самият той познава доста Ивановци. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР