На всички, живеещи на една улица в Обединеното кралство, е

...
На всички, живеещи на една улица в Обединеното кралство, е
Коментари Харесай

На цяла улица е казано да напусне домовете си в рамките на седмици, след като наемодателят ги изгони

На всички, живеещи на една улица в Обединеното кралство, е казано, че би трябвало да си съберат багажа и да изоставен домовете си.

Всички поданици на Lake House Close в Weaverham, Cheshire, получи писмо, в което им се споделя, че би трябвало да изоставен домовете си в границите на два месеца, откакто техният хазяин с нестопанска цел е връчил 10 жилища на улицата с вести за изпъждане без виновност. Жителите са говорили за „ ужасното влияние “, което известията са имали върху общността, в това число върху двама 88-годишни – единият от които е толкоз болен, че синът му не му е споделил за обстановката, страхувайки се за здравето на татко си – и самотна родителка, която загуби годеника си, бащата на тригодишното им дете.

Алисън Симпсън, на 56 години, и нейната майка Дорийн, на 88 години, живеят една до друга. И двамата получиха писма на 12 март, че би трябвало да изоставен до 12 май. Алисън сподели: „ Нямаме визия къде ще отидем. Опитвам се да се оставя настрани и да се безпокоя за майка ми. Тя е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР