На всички е ясно, че ако искат да отслабнат, трябва

...
На всички е ясно, че ако искат да отслабнат, трябва
Коментари Харесай

Най-добрите помощници в борбата с излишните килограми

На всички е ясно, че в случай че желаят да отслабнат, би трябвало да хапват по-малко и да се движат повече . Но има и храни, които подкрепят по-успешно битката с непотребните килограми . Една от тях е авокадото, написа в. " Дейли експрес ".

 
Често в опит да отслабнат спазващите диета хора лимитират храната, вместо да натъртват на подобаващи за задачата артикули. За мнозина обаче е предизвикателство да схванат към кои храни да се придържат в процеса на намаляване.
 
За тяхно облекчение английската диетоложка и фитнес гуру Дария Кантър разкрива, че авокадото е отличен асистент в битката против непотребните килограми.
 Хапвайки авокадо, спазващите диета скоро могат да виждат смяна в региона на талията Хапвайки авокадо, спазващите диета скоро могат да виждат смяна в региона на талиятаiStock/Getty
Хапвайки авокадо, спазващите диета скоро могат да виждат смяна в региона на талията, отбелязва Кантър.-->

 
Диетоложката предлага храни с високо наличие на захар, като да вземем за пример сладките картофи, да се заменят с авокадо, което съдържа потребни мазнини и единствено един грам захар на плод.
 
Дария Кантър предлага за намаляване и топла вода с лимон, която оказва помощ на тялото да се пречисти от токсините и усъвършенства храносмилането.

 вода с лимон Дария Кантър предлага за намаляване топла вода с лимонThinkStock/Getty Images
Диетоложката добавя също, че множеството хора имат неправилна визия за въглехидратите , смятайки, че в случай че желаят да отслабнат, би трябвало да ги изключат от менюто си. Вместо това съгласно нея спазващите диета би трябвало да заменят артикули като бял самун и бял ориз с пълнозърнест самун и кафяв ориз.

 
Освен измененията в метода на хранене, Дария Кантър предлага и по-активно придвижване за по-бързо намаляване - съпротивителни извършения - лицеви опори, тренировки за бицепси, клякания, тичане, колоездене, силова йога.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР