На всеки се е случвало да падне духом в някой

...
На всеки се е случвало да падне духом в някой
Коментари Харесай

“Спри да се държиш като лигла!”: думите на Том Круз към плачещата Емили Блънт

На всеки се е случвало да падне духом в някой миг от живота си. Не постоянно можем да бъдем мощни, положителни и неуморни. В такива моменти, това, което ни е нуждно, е някой да ни побутне напред. 

За актрисата Емили Блънт това бутане се е случило по изключително недодялан, само че въпреки всичко ефикасен метод. Помощта идва в лицето на Том Круз. 

Емили Блънт разкри детайлности за фотосите на кино лентата “На ръба на утрешния ден ” (2014 г.) и по-специално за момента, в който се срутва душевен на снимачната площадка поради тежестта на костюма, който се налага да носи. 

 блънт том круз Getty

Във кино лентата героинята на Блънт носи роботизиран костюм, което съгласно звездата щеше да е ужасно, в случай че използваха CGI, само че основателите на лентата изискват облеклото да е достоверно. 

Актрисата описа, че когато за пръв път облича 40-килограмовия костюм стартира да плаче пред екранния си сътрудник Том Круз.

Според Блънт нейният сътрудник просто не знаел по какъв начин тъкмо да реагира на прочувствения ѝ изблик.

„ Той просто ме гледаше втренчено “- изясни тя - „ Казах му: „ Том, не съм сигурна по какъв начин ще се оправя с тези фотоси “ и просто започнах да рева. Казах, „ Просто се усещам малко паникьосана от цялото снимане “. Той просто ме гледаше дълго време, без да знае какво да прави, и сподели: „ Хайде, стой да бъдеш такава лигла! ОК?' "

Том Круз употребява британската дума “pussy ”, когато се обръща към Блънт. Това е жаргонното наименование на женските интимни елементи, само че също се употребява като нарицателно за нерешителен и хленчещ човек.

Вместо да се обиди обаче, Блънт се разсмяла, защото се изненадала от реакцията на Круз. 

През 2015 година Блънт призна, че Круз е " повода да се възвърне " след бременността си. Актрисата сподели пред The ​​Independent: „ Той би трябвало да бъде приет за новото хапче за намаляване, тъй като ме помоли да направя ”На ръба на утрешния ден ”. Бях в толкоз добра форма, когато забременях, тъй че откакто родих Хейзъл, беше по-лесно да се възстановя. “

 блънт том круз Getty

Блънт разкри, че образованието за кино лентата е било „ интензивно “. Въпреки огромната подготовка обаче, филмът тествал границите на нейното тяло до краен лимит.  Актрисата сподели, че до момента в който изпълнявала една въздушна каскада, е трябвало да падне на рамото си, само че се приземила по лице.

За разлика от Емили Блънт, Том Круз обожава филмовите каскади и е прочут с това, че избира да ги извършва самият той, а не негов дубльор. В една от най-култувите подиуми от петия филм от поредицата “Мисия невъзможна ” той безусловно виси от излитащ Еърбъс A400M.
 Том Круз получи най-голямата премия на фестивала в Кан  Том Круз получи най-голямата премия на фестивала в Кан  Том Круз получи най-голямата премия на фестивала в Кан  Том Круз получи най-голямата премия на фестивала в Кан
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР