На всеки се е случвало да изпрати съобщение и веднага

...
На всеки се е случвало да изпрати съобщение и веднага
Коментари Харесай

Функцията в Messenger, за която всички дълго чакахме

На всеки се е случвало да изпрати известие и незабавно по-късно да усети стесняване в стомаха, осъзнавайки, че не може да изтрие стореното.

Е, Messenger скоро ще ни даде 10 минути да изправим непоправимото и да изтрием известието си, преди да остане вечно в хисторито на получателя.

Новината идва от бдителен консуматор в Twitter, който забелязал, че услугата е входирана в техническите бележки на версия 191.0 на Messenger.

INTERESTING... Фейсбук Messenger‘s long-awaited delete messages feature will only give you a 10 minute window to remove a message in a chat pic.twitter.com/ew1z2WPXbc
— Matt Navarra (@MattNavarra) November 7, 2018

Възможността да трием известията си е обозначена като екстра, която следва да се появи в тази версия на приложението на Фейсбук.

Струва ни се, че това е ход на Фейсбук, целящ да възвърне известността на платформата, която през последните месеци загуби много консуматори и огромни парченца от реномето си.

 Основателите на Instagram напущат Фейсбук
Защо създателите на Instagram напущат компанията

Какво се случва с Фейсбук и Зукърбърг

При всички положения новостта е добре пристигнала за необятната публика и не е изключено през идните месеци да забележим още сходни промени по Фейсбук и Messenger.

 Какво знае за нас Фейсбук
Какво знае за нас Фейсбук

А ние не подозираме
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР