На всеки се е случвало да иска да отслабне за

...
На всеки се е случвало да иска да отслабне за
Коментари Харесай

Тази диета топи до 15 килограма

На всеки се е случвало да желае да отслабне за даден интервал от време, преди съответно значимо събитие в живота си или по различен мотив. 

В такива моменти нормално се прибягва до моно диетите, чийто минус е еднообразното хранене. 35-дневната пролетна диета, която ви предлагаме, е добра точно тъй като разрешава в менюто да се включи многообразие от артикули. Ефектът от нея е просто поразителен, написа Framar.bg. За този месец имате действителната опция да изгубите до 15 кг от тежестта си.

Сега ще разгледаме главните правила и противопоказания на този хранителен режим. Ще предложим и меню за всички 35 дни. Ако спазвате всичко тъкмо и не се поддавате на кулинарни изкушения, преди началото на лятото ще се сдобиете с фигура на манекен и без никакви терзания ще покажете изваяни форми на плажа. Лятото към този момент чука на вратата, по тази причина по кое време, в случай че не в този момент, е времето да се погрижим за непотребните килограми?!

Правила и правила
Пийте единствено негазирана вода или зелен чай, водата да бъде на стайна температура. Минималното количество вода да е 1,5 литра дневно. Не се обвинявайте, в случай че си позволите дребни изкушения - един изяден бонбон няма да се отрази на фигурата ви, само че пък това, което ще изживеете по този мотив, сигурно може да ви докара до нервозен срив и като разследване да се почувствате неудовлетворени от самите себе си. Когато желанието ви да хапнете нещо неразрешено е прекомерно мощно и надделее, хапнете го, само че дано това да стане сутринта. След 19,00 часа да се одобряват единствено течности. Ако преди сън изпитвате мощен апетит, може да изядете яйчен белтък или да изпиете чаша кефир. За по-голяма успеваемост на диетата правете физически извършения и антицелулитен масаж след душ. Не забравяйте, че да се отслабне с 15 кг за месец е по-лесно, в случай че употребявате сложен метод. Може да се употребяват всевъзможни зеленчуци с изключение на картофи (с изключение на случаите, когато това е конкретизирано в менюто). Ако в примерното меню не е посочено времето на хранене, то храната трябва да се разпределя и да се приема в границите на деня. Ако за един ден са дадени 2-3 хранителни продукта, те могат да се комбинират.
Меню

1-ви - 3-ти ден

Веднага след пробуждане изпийте чаша негазирана вода с лъжичка лимонен сок и мед;
закуска - кафе или чай със сурогат на захарта; обяд - 200 грама варено пилешко филе (без кожа), за гарнитура - 100-200 грама всевъзможни сурови зеленчуци; вечеря - 200 грама сварено зеле.
4-ти ден
500 грама извара (5%); 500 грама кефир (10%).
5-и ден
500 грама сварени картофи (варени с обелките); 1 литър кефир (10%).
6-и ден
500 грама варени пилешки гърди 1 литър кефир (10%);
7-и ден
500 грама извара (5%); 500 грама кефир (10%).
8-и ден
500 грама заквасена сметана с масленост не повече от 15%; 500 грама кефир (10%).
9-и ден
безкрайно количество сушени плодове 2 - 2,5 литра вода.
10-и ден
единствено вода и кефир (1% - 1,5%).
11-и ден
негазирана вода
12-и ден
закуска с неподсладен чай; обяд - 50 грама твърдо обезмаслено сирене; следобедна закуска - 100 грама обезмаслена извара; вечеря - 200 грама пилешко филе, 200-300 грама зеленчуци.
13-и и 14-и ден
закуска - билков чай с подсладители; обяд - 50 грама сирене; следобедна закуска - 100 грама домашно кисело мляко; вечеря - сварено пуешко или пилешко филе, 200 - 300 грама зеленчуци на пара; преди сън или късно вечерта - запарка от лайка.
15-и ден

500 грама извара (10%)

16-и ден
500 грама запечени картофи със зелени подправки 1 литър кефир (10%)
17-и - 20-и ден
всевъзможни плодове, само че банани и грозде може единствено до обяд
21-ви - 25-и ден
500 грама извара (10%); 500 грама зеленчуци на пара (може и картофи).
26-и ден
закуска - чай от мента и лайка; обяд - 1 сурово яйце, 3 сварени моркова, парче твърдо сирене.
27-и ден
закуска - морковена салата с мед; обяд - зеленчукова салата; вечеря - плодова или зеленчукова салата.
28-и ден
закуска - натурално кафе без захар; обяд - 200 грама зелева салата, 100 грама сварено говеждо; вечеря - 2 сварени яйца, морковена салата.
29-и и 30-и ден
закуска - гореща напитка по желание, може да добавите лъжичка мед, в случай че желаете; обяд - 200 грама телешко със зеленчуци; вечеря - 150 грама извара с плодове.
31-ви ден
закуска - натурално кафе без захар; обяд - 200 грама зелева салата, 100 грама сварено говеждо; вечеря - 2 сварени яйца, морковена салата.
32-ри ден
закуска - морковена салата с мед; обяд - зеленчукова салата; вечеря - плодова или зеленчукова салата.
33-ти - 35-и ден
Може да комбинирате всички артикули, които сте консумирали през миналите дни, само че не повече от 100 грама за всеки.
Противопоказания

Не бива да се придържате към този хранителен режим, в случай че имате някакви здравословни проблеми. Диетата е тестване за организма, по тази причина към нея не би трябвало да се прибягва повече от един път годишно. Прилагането й постоянно крие риск от формиране на гастрити, язви и други болести на стомашно-чревния тракт.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР