На всеки от нас се е случвало да намери пари

...
На всеки от нас се е случвало да намери пари
Коментари Харесай

Знаците на Съдбата: Какво означава да намерим пари на пътя

На всеки от нас се е случвало да откри пари на пътя. Изживяването е прелестно, само че единствено толкоз и в действителност никой не се замисля дали това не е някакъв знак от Съдбата. Нека да забележим какво мислят езотериците по този въпрос. Те са безапелационни, че това няма нищо общо с шанса.

Според тях, намирането на пари на улицата, значи, че сте се озовали в точното време на точното място. И че шансът няма нищо общо в тази ситуация. Става въпрос за особено внимание от страна на Вселената, като зад непредвидената облага се крие бездънен нравствен смисъл.

Сигнал от Вселената

Известно е, че по-принцип Вселената се стреми да ни обезпечи всичко, от което се нуждаем. Но това зависи освен от нея, а и от самите нас. Затова, когато реши, че не е съумяла да притегли вниманието ни в вярната посока, от време на време тя изпраща и по-ясно разпознаваеми сигнали. Като, да вземем за пример, инцидентно открити пари.
Много хора споделят, че са били сюрпризирани прелестно от Съдбата, намирайки инцидентно пари, тъкмо когато са имали най-голяма потребност от тях. Специалистите също са на мнение, че в случай че намерите банкнота, без значение какъв е нейният номинал, това е сигурен знак за енергичното проявяване на висшите сили. Тоест, посредством откритите пари, на вас ви се оказва помощ свише.
Ако обаче сте късметлии да намерите банкнота съответно от 10 лева, това е още по-радостно, тъй като тя се смята за един от знаците на благоденствие и се пояснява като даден ви от Съдбата късмет за нови вероятности. Трябва да се отворите към разнообразни начинания и да не се страхувате да действате самоуверено, тъй като подадената ви „ от горната страна “ десетолевка значи, че скоро ще обърнете нова страница в живота си и може да разчитате на помощта на висшите сили.

Енергия

Използвайки банкнотите, хората им трансферират своята сила. Ето за какво, когато приберете намерите пари в джоба си, би трябвало да сте наясно, че добавяте там и нещо непознато. Но надали е за неприятно, тъй като въпреки всичко това е „ подарък от небето “. Може би Вселената ви зарежда с парченце от това, от което сега се нуждаете, с цел да тръгне животът ви в вярната посока.

При всички случаи, инцидентното намиране на банкноти значи, че сте е оценени от висшите сили. Това могат да бъдат духове, ангели или даже душите на нашите близки, които са избрали този метод да поддържат връзка с нас от отвъдното.

Монети

По принцип, хората намират повече монети на пътя, в сравнение с банкноти. Монетите са по-издръжливи от хартиените банкноти и поверието гласи, че те са проводник на връзката ни с душите на мъртвите.

Така че, в случай че бъдете сюрпризирани с открити пари, знайте, че в това няма нищо инцидентно. Винаги си има причина. Трябва само да съумеете вярно да интерпретирате съдбовния знак, с цел да се възползвате по най-полезния метод от подадената информация. 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР