На всеки от нас му се е случвало в близкото

...
На всеки от нас му се е случвало в близкото
Коментари Харесай

Тези холивудски звезди са били влюбени в свои колеги, но никога не са били заедно

На всеки от нас му се е случвало в близкото или по-далечното минало - стартира да развива усеща към някого в най-неподходящия миг към най-неподходящия човек. Това, несъмнено, се е случвало и на най-известните на тази планета и през днешния ден ще ви представим тъкмо такива странни, несъответствуващи или просто забавни влюбвания, които обаче не са прераснали във връзка.

Виж още:  Лукс и жанр за милиони: Емили Ратайковски сподели дома си

Дженифър Лорънс и Лари Дейвид

Дженифър Лорънс несъмнено има най-вече такива истории. И комикът, режисьор и публицист Лари Дейвид е една от тях. " Аз съм толкоз влюбена в него и то от толкоз от дълго време ", показа актрисата преди време пред Vanity Fair. Тя даже му дала телефонния си номер, само че през днешния ден е щастлива, че той не ѝ е звъннал. 

Виж още:  Докато едни се развеждат, други честват – Бийбър и Хейли все по този начин щастливи

Даян Кийтън и Чанинг Тейтъм

Когато през 2018 година Чанинг Тейтъм и Джена Дюън се развеждат след 9-годишен брак, Даян Кийтън ликува. " Чанинг Тейтъм е женен за някой различен? Не за мен? ", пошегува се тя в шоуто на Елън Дедженеръс. Малко преди премиерата на " Професия: Стриптизьор 2 " пък Даян Кийтън пък написа в Twitter, че единствено седмица ни дели от " парадайса ".

Виж още:  И Бела Хадид ли е бременна?! Моделът театралничи със сестра си в прекомерно присъща поза

Ноа Шнап и Зендая

Актьорът, който играе ролята на Бил в Stranger Things, е единствено едно от момчетата по целия свят, което си пада по Зендая и няма за какво да го съдим. Когато взима премията си на MTV Movie & TV Awards, от сцената споделя: " Зендая е тук. Толкова е красива. Обичам я ". Двамата не се срещат на въпросните награди, само че актрисата, модел и певица написа в Twitter, че той е толкоз сладостен, че няма самообладание да се срещнат. 

Виж още:  Осъдиха Бар Рафаели! Моделът и майка ѝ укривали съществени средства, присъдата е жестока

Ариана Гранде и Джим Кери

Преди Ариана Гранде да се влюби в годеника си, Пийт Дейвидсън, тя си е падала съществено по Джим Кери. Актьорът не наподобява тъкмо неин вид, само че певицата е споделяла, че си пада по него от дете. " Когато се запознахме, се разплаках. Беше доста необичайно и нетипично за мен. Зачудих се какво би се случило, в случай че той се окаже не подобен, за какъвто го считам ", споделя тя.

Виж още:  Розова тапицерия, скъпа чанта и милиарди в банковата сметка, а е единствено на 23

Дрейк и Ники Минаж

Дрейк не е от хората, които крият възприятията си. Обяснявал се е в обич на Риана по време на награди на MTV, по тази причина и възприятията му към Ники Минаж не са изненада. " Ако има жена, която да е идеална за мен, това сигурно е Ники. Харесвам я без грим, с елементарни облекла, без прическа. За мен е секси. Познавам доста велики дами, само че без подбив Ники е човек, с който бих желал да остарея ".

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР