На всеки му се случва да загуби мотивация да тренира

...
На всеки му се случва да загуби мотивация да тренира
Коментари Харесай

Съветите на Арнолд Шварценгер за тренировъчната програма

На всеки му се случва да загуби мотивация да тренира и поддържа добра форма. Това е изцяло обикновено, само че в тези моменти човек би трябвало да откри метод, с цел да извърши авансово поставената си задача.
 Арнолд Шврценегер, дневният му бюлетин, тренировките и по какъв начин продължава с тях
Как Арнолд Шврценегер продължава да тренира и на 75

Тайната на един същински Терминатор се крие в...

Ако има човек, който знае най-добре по какъв начин се тренира, даже когато е мъчно, то това сигурно е  Арнолд Шварценгер . Просто тъй като даже на 75 години той продължава да поддържа форма.

Чрез дневния си бюлетин към този момент е разкривал по какъв начин намира мотивация, а точно оттова разбираме и малко повече за метода, по който е упражнявал преди години. Арнолд написа, че е упражнявал всяка мускулна група по три пъти седмично.

Но в случай че не сме толкоз луди, колкото е бил той предлага тези три пъти да бъдат понижени на два пъти. А за по-добри резултати в областта на гърдите поучава да не се доверяваме единствено на положителната остаряла лежанка.

Според Арнолд, е хубаво към тренировката за гърди да бъдат добавени извършения от наклонена скамейка (или лежанка), флайс, както и извършения с дъмбели и лостове. Актьорът и легенда в бодибилдинга има какво да каже и на хората, които няма самообладание да видят резултатите от актуалната си подготвителна стратегия.

Шварценгер написа, че той е упражнявал по един и същи начин с години като от време на време е добавял дроп серии към тренировката си, с цел да " шокира " мускулите. " Но програмата беше непрекъсната, тъй като по този начин можех да меря напредъка си. "

Според него множеството хора, които се придържат към дадена подготвителна стратегия за седмица или месец, позволяват неточност, тъй като по този метод не могат да видят напредъка. " Изберете си стратегия и се придържайте към нея 90 дни ", поучава Арнолд Шварценегер.

Актьорът даже добавя, че има намерение да сътвори приложение за тренировки, в което ще има много изненади. Една от тях е, че няма да разрешава на хората, които го употребяват, да сменят подготвителната си стратегия през първите три месеца. " Има причина за това. Така ще имате триумф във фитнеса. "

На въпрос от негов почитател, заложен в Reddit, по какъв начин се е справял с храната през 70-те, когато графикът му е бил претрупан, Шварценгер дава отговор, че в никакъв случай не е ял огромни количества. Но въпреки всичко е запълвал празнината, когато е имало такава с протеинови шейкове.

От различен заложен към него въпрос разбираме и каква музика слуша по време на подготовка. Оказва се, че когато тренира вкъщи във фитнеса му звучат частите на Джони Кеш или пък Чък Бери. " Обожавам тези жанрове и за мен те въплъщават Америка. "
 Арнолд Шварценегер, Fubar, огромното завръщане на артиста и първата му основна роля в сериал
Арнолд Шварценегер влиза с гръм и тропот в света на сериалите

Първата огромна роля на артиста в сериал

Когато тренира в публичен фитнес обаче се преценява с музиката, която пускат там, тъй като като цяло за него музиката не е част от тренировката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР