На всеки му се иска да става изведнъж, но понякога

...
На всеки му се иска да става изведнъж, но понякога
Коментари Харесай

3 изречения, които ще направят секса още по-горещ

На всеки му се желае да става внезапно, само че от време на време горещият секс изисква доста повече от просто целувка и стартиране на сантиментална музика. За страдание на тези, които се тормозят да приказват за това, изисква се доста повече вербална връзка. За благополучие, не е нужно да се чудите какво тъкмо да кажете или да говорите с часове.

1. Имах сексуален сън с теб нощес
Да желаете нещо ново в секса може да бъде мъчно. Затова просто се оправдайте с подсъзнанието си. Така ще имате опцията да опишете в елементи какво тъкмо желаете да се случи, по какъв начин, по какъв начин сте били облечени по време на този сън и всичко друго, което ви се коства значимо. Оказва се, че това е извънредно възбуждащо за мъжете, освен поради новото, само че и поради фактът, че сте си мислили за секс с тях.
2. О, Боже! Обожавам когато правиш по този начин
Колкото и да не ви се има вяра, при мъжете също има доза терзание, когато стане въпрос за секс. Затова, в случай че желаете да си осигурите същински горещо прекарване, малко поддръжка към него няма да навреди. Като му казвате какво тъкмо обичате да прави, помагате освен на него, само че и на себе си. Така той няма да се тормози дали прави нещата както би трябвало, а вие просто ще получите това, което най-вече обичате в секса.
3. Не нося никакво долни дрехи, нямам самообладание да останем уединено
Ако му прошепнете нещо сходно до момента в който сте дружно на открито или му изпратите сходно известие ще си осигурите доста горещи прекарвания под завивките, когато останете сами. Така го карате да мисли единствено за това, което се крие под облеклата ви и какво желае да прави с него откакто се приберете. Така, когато останете сами, равнището на възбудата към този момент ще е доста високо и за вас ще остане единствено да му се насладите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР