На всеки му е приятно, когато е на чисто, но

...
На всеки му е приятно, когато е на чисто, но
Коментари Харесай

Щом 3-годишно може да чисти след себе си, другите също могат

На всеки му е прелестно, когато е на чисто, само че не всеки чисти след себе си. Това не е остаряла наша сентенция, а просто истина, която не всеки ще признае.

Детски площадки са един елементарен образец за това. И до момента в който дребните деца нямат виновност за изхвърлени отпадъци, то родителите би трябвало да бъдат по-отговорни.

Нелепо е по какъв начин с едно малко изпитание може човек да способства за настроението и по-добрата среда, само че въпреки всичко не го прави. Случай от пловдивското село Скутаре обаче демонстрира, че с малко предпочитание може да се даде доста добър образец и това да стане заразно.

" Нас ни нервира да е мръсно на детската площадка. Щом детето ни, което няма 3 година, може да събира след себе си и след другите, всеки може ", написа Надежда. Жената е прикачила и фотоси на въпросната площадка, която наподобява по напълно друг метод след добра работа на млад мъж и... 3-годишно момиченце.

Разбира се, това няма да се постанова, в случай че се употребяват контейнерите за отпадък.

" Поздравления за следващото семейство, което го прави. Ако стартират да се постановат санкции от съответния орган, тогава най-вероятно няма да ни се постанова да го вършим непрестанно. ", написа Гергана Д. под обявата.

" Браво! Голямо задоволство е да видиш резултата, тъпо е, че не се задържа за по-дълго време. Но аз имам вяра, че тъкмо по този начин, с образеца, който даваме на децата си, нещата ще стартират да наподобяват по различен метод. ", отбелязва Гергана Р.

Наистина е просто. Този образец, в случай че е инфектиран, скоро няма да има потребност един да разчиства след всички.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР