На всеки 48 часа ще бъдат тествани за COVID-19 всички

...
На всеки 48 часа ще бъдат тествани за COVID-19 всички
Коментари Харесай

Подлагат Виктория от Евровизия 2021 на ковид тест през 48 часа

 На всеки 48 часа ще бъдат тествани за COVID-19 всички участници в Евровизия 2021, измежду които е и Виктория Георгиева.

Българката отпътува за Ротердам, където ще се организира състезанието. Тя до последния миг беше в очакване да бъде приключен театралният й костюм, за който издава единствено, че няма да е рокля и ще е в наследник цвят.

Въпреки че няма да вдигне публиката на крайник с танци по време на представянето си, Георгиева залага на специфичен резултат, който ще бъде употребен за първи път на сцената на Евровизия.

Изпълнителката на Growing Up Is Getting Old от самото начало ще бъде сама пред публиката в Ротердам. Ще разчита на прочувственото показване на песента си, а за амулет носи със себе си и специфична изненада, която ще разкрие пред почитателите на първата си подготовка още на следващия ден (11 май).

Българската певица ще може да пътува само до хотела и до Арена " Ахой “, където ще се проведат подготовките и самите финали в рамките на Ротердам. Организаторите прецизират, че биха разрешили и различен гастрол на участниците единствено в случай че съблюдават протоколите, свързани с пандемията и заобикалят скупчването на хора.

На проби за ковид ще бъдат подложени и всички меломани, които желаят да участват на някое от събитията, свързани с Евровизия 2021.

Билетите за всички концерти са към този момент в продажба, като цените се резервират същите като миналогодишните – най-скъпите пропуски за огромния край стигат до 250 евро.

Любопитен факт е, че не всички почитатели на състезанието ще могат да участват. От Европейския съюз за радио и телевизия оповестиха, че ще продават билети само на хората, които са си платили за такива предходната година, само че заради отменянето на Евровизия не са ги употребявали.

Всеки от тях ще получи уведомление на мейла си, посредством който е купил пропуща си през 2020 година, което ще го пренасочи към различен линк. Общият потенциал, разрешен за всяко от събитията, свързани с състезанието, е 3500 души. По-малкият брой билети по отношение на пандемията е и повода от съюза да предизвестяват, че не се пазят места за никого, като фактът, че си имал билет, не ти подсигурява място и тази година.

Всеки от меломаните може да закупи най-много 4 билета (от един мейл и една банкова сметка), като всеки присъстващ ще би трябвало да показа отрицателен тест за COVID-19, изработен в деня на концерта. Феновете няма да заплащат пари за пробите. Те ще би трябвало обаче да плануват задоволително дълъг престой в Ротердам, който да им разреши да се насочат към една от точките за тестване.

Регистрирането става през платформата testenvoortoegang.nl, а резултатите се регистрират на настрана мобилно приложение. Хора от рискови групи, както и над 70-годишна възраст, няма да бъдат допускани до арената.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР