На вратата поставяме от . Юношата на записа една от

...
На вратата поставяме от . Юношата на записа една от
Коментари Харесай

Отборът на кръга в efbet Лига

На вратата слагаме от. Юношата на записа една от дребното " сухи мрежи " в кръга - другата принадлежи на от - София, само че бразилецът нямаше съвсем никаква работа в дербито с. На позицията на десния бек застава националът от - София, който беше доста деен против " моряците " и действаше на познатата висота.
25  ЦСКА-София - Черно море
В средата на отбраната нареждаме капитанът на " алените " от " Българска войска " Юрген Матей, който записа цялостни 90 минути против Морето и асистира за победния гол в 77-ата минута, и от. Дупничанинът се раздаде оптимално против и ознаменува играта си с хубав плонж и гол във вратата на. Отляво на отбраната се нарежда от.
20  ЦСКА 1948 - Лудогорец
Двойката в полузащитата е формирана от от 1948 и от. Българският национал още веднъж навъртя доста километри и се регистрира с попадение в мрежата на първенците. Същевременно Каули също се разписа в мрежата на " алените " на Любослав Пенев по време на дербито в Бистрица, приключило 2:2 и предложило атрактивен футбол.
21  Септември - Ботев (Враца)
По двата фланга пускаме от - София и от Септември (София). Дончев се появи като промяна в отбора на Саша Илич и безусловно след секунди реши изхода на дуела с, матирайки с удар по тревата вратаря на варненския тим. Кабов пък имаше отлични изяви против - юношата на осъществя изравнителния гол и беше забъркан в още две-три рискови обстановки пред рамката на врачани.
20  ЦСКА 1948 - Лудогорец
Атаката на идеалния тим на кръга се води от централния нападател на, който се регистрира с прецизен удар в мрежата на, с който донесе трите точки на момчетата на Александър Тунчев. Зад голмайстора на " смърфовете " слагаме звездата на 1948, който още веднъж имаше мощни изяви и приключи по отличен метод прелестна офанзива на " алените " против.

Идеален тим на III кръг:

Васил Симеонов (Арда)
Иван Турицов (ЦСКА - София)
Мартин Кавдански (Ботев Враца)
Юрген Матей (ЦСКА - София)
Александър Георгиев (Арда)
Ивайло Чочев (ЦСКА 1948)
Каули (Лудогорец)
Асен Дончев (ЦСКА - София)
Георги Русев (ЦСКА 1948)
Атанас Кабов (Септември)
Преслав Боруков (Локомотив Пловдив)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР