На войната на пътя може да се сложи край. Финалът

...
На войната на пътя може да се сложи край. Финалът
Коментари Харесай

Донев постави задачите пред МВР – войната по пътищата и купеният вот

На войната на пътя може да се постави край. Финалът зависи от всеки един от нас. Не се намираме от двете страни на автомагистралите, тъй като сме дружно в това безумство. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев, който откри Националното заседание на управлението на Министерство на вътрешните работи.

Личното ми разбиране е, че всеки човек е скъп. Всяко известие за злополука на пътя, която е лишила човешки живот и е предизвикала страдалчество и тъга, ме изпълва с яд , посочи служебният министър председател.
 Майка и дете починаха при злополука на Автомагистрала
Майка и дете починаха при злополука на Автомагистрала " Тракия "

Инцидентът е станал на 101-ия км в посока София

Той настоя Министерство на вътрешните работи да бъдат нетърпими към всеки, който заплашва живота на другите. Направете вероятното и невъзможното да овладеем войната на пътя , прикани Донев чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Като втора задача пред чиновниците на Министерство на вътрешните работи служебният министър председател уточни ограничението на следения и платен избор на идните парламентарни избори.
 Иван Демерджиев: Министерство на вътрешните работи няма да отдръпна жалбите си против решенията на съда за ареста на Борисов
Иван Демерджиев: Министерство на вътрешните работи няма да отдръпна жалбите си против решенията на съда за ареста на Борисов

Служебното държавно управление не е ревизионно, посочи той

Гълъб Донев е уверен, че когато има комбиниране на политическа воля и професионализъм, е допустимо те да бъдат лимитирани .

Тук още веднъж сте на първа линия, само че желая да знаете, че не сте сами. Правителството ще направи всичко допустимо против съпротивата на купения и следен избор , увери още Гълъб Донев.

Той благодари на всеки един чиновник на Министерство на вътрешните работи, за който опазването на живота и сигурността на жителите е въпрос на дълг и чест. Вашата специалност е измежду тези, в които нямаш право на неточност, тъй като даже дребна неправилност може да сложи в риск живота и здравето на хората . Вашият професионализъм и персонална упоритост да изпълнявате отговорностите си има директно отражение върху живота на хората, уточни Донев.

Той разчита на Министерство на вътрешните работи за всички последващи обстановки, в които органите на реда ще са на мястото си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР