На война, като на война! Санкциите срещу Русия са всякакви

...
На война, като на война! Санкциите срещу Русия са всякакви
Коментари Харесай

На война като на война: OnlyFans спря парите към рускините, заработващи в платформата

На война, като на война! Санкциите против Русия са всевъзможни и непредвидени. След като PornHub спря достъпа до наличието си от Русия, и друга платформа наложи ограничавания за потребителите си там. Става въпрос за платформата OnlyFans, която остави основателите си на наличие от Русия без доходи.

По информация на Rolling Stone, когато основател на наличие, който е регистриран от Руската федерация, се опита да достъпи до парите си от платформата, се появява известие за неточност. 

Виж още: Спрете да миете косата си по този начин! Ето 6 съдбовни неточности, които допускате под душа 

От OnlyFans оповестяват, че всички доходи ще бъдат замразени и няма да бъдат изгубени. " Въпреки че съветските основатели на наличие не са отговорни за офанзивата в Украйна, поради международните финансови рестрикции, и ние постановяваме наказания ", изясняват те. 

Руските основатели на наличие в OnlyFans ще станат жертва и на различен вид наказания - за тяхното наличие няма да могат да се абонират нови потребители. 

Виж още: НЛО се появи измежду бял ден, побърка специалисти по извънземни 

Разбира се рускините, които качват наличие в OnlyFans, реагираха. " Против тази война съм, само че станах нейна жертва, както и другите девойки от Русия. Блокирани сме в платформата и не можем да употребяваме парите, които сами сме си спечелили ", възмущават се те. 

Изображение: iStock
GettyImages

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР