На военния министър ще му кажа едно: Слаб сте в

...
На военния министър ще му кажа едно: Слаб сте в
Коментари Харесай

Марешки към Каракачанов: Бива ви само в кокошкарските сделки!

" На военния министър ще му кажа едно: " Слаб сте в огромните покупко-продажби, не ви бива. Има доста да учите и очевидно ви бива единствено в кокошкарските ". Това разяснява водачът " Воля “ Веселин Марешки, който за следващ път се разгласи против придобиване на нови военни изтребители.

Преди ден Каракачанов изясни, че към този момент договарянията със Съединени американски щати за изтребители F-16 Block 70 не вървят сполучливо и предлаганата цена не удовлетворява България.

" Военният министър призна, че договарянията за по този начин мечтаните от него скъпи самолети не вървят и че е прекомерно евентуално да няма договорка и делегацията му да не може да контракти във Вашингтон допустима цена. С други думи – най сетне си празна, че няма потенциала да отбрани българския народен интерес “, сподели Марешки.

Марешки изиска Народното събрание да спре договарянията за новите самолети, които дефинира като " ненужни и скъпи ".

" Народът не желае да поставя старания за такава покупка, а желае политиците да положат старания той да има пари в джоба си. Защо бедният и измъчен народ, огромна част от който живее на прага или под прага на бедността, да дава милиарди, с цел да има работа за други нации. Къде виждате тук държавническо въображаемо или национализъм? “, разяснява Марешки.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР