На водещия на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев

...
На водещия на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев
Коментари Харесай

Гъркиня би шута на влюбения Юксел Кадриев

 На водещия на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев по никакъв начин не му върви в любовта. 47-годишният новинар е потопен в любовна меланхолия и даже не може да се зарадва на уволнението на някогашния си началник Венелин Петков, с който по никакъв начин не се разбираха. След като мина през абсурден бракоразвод с някогашната си брачна половинка Бонка, водещият се влюби енергично в красивата варненка Диди Янкова, която обаче си отиде без време, покосена от рак. Последната му връзка със заможната гъркиня Мария, за която " Уикенд " заяви преди няколко месеца, също към този момент е минало. Красивата русокоска поискала да постави завършек на връзката им, защото не виждала вероятност в нея.

Година и половина водещият въртеше загадка обич със сексапилната гъркиня и всяка седмица пътуваше до Солун, където живее изгората му. Заради засилените ограничения за сигурност по време на пандемият от Ковид-19, всякога влюбеният Юксел си правел наложителния за влизане в Гърция PCR тест, разкриха сътрудници на тв звездата.

Макар че гони 50-те, разведеният Юксел бил вдлъбнат до уши по красивата Мария. Като всяка типична гъркиня, 35-годишната красавица имала много мъчен манталитет. Именно това се харесвало на Кадриев, който се славел измежду сътрудниците си като майтапчия, само че с необикновен темперамент.

През лятото, когато новинарят прекарал ваканцията си по плажовете на Егейско море, двамата наваксали дните на изолираност. Разстоянието сред София и Солун обаче се оказало препъни камък за връзката им.

" Далече от очите, надалеч от сърцето ", декларирала Мария и поискала да се разделят. Кадриев доста тежко преживявал края на връзките им и изпаднал в любовна меланхолия. Той почнал да излива възприятията си в стихове и прозаичност, които разгласява в персоналния си профил в обществените мрежи. " Защо можем да избираме с кого да поддържаме връзка, само че в кого се влюбваме не зависи от нас? Какво се прави с невъзможната обич? Как сърцето живее с нея? Как то тупти изобщо или пък буцата горест в гърлото ти е толкоз тежка, че не можеш да вдигнеш погледа си, с цел да видиш вярната посока и да си поемеш въздух? Преживява ли се? Лекува ли времето болката от несподелената обич или на времето, на което разчиташ, въобще не му пука за надраното ти до кръв сърце? Или е просто хубав пъзел, чиято последна част не желае да застане на мястото си, с цел да можеш да видиш същинската хубост. Несправедливо е, знам, само че няма човек без усеща.

Въпросът е на какви взаимни отстъпки сме подготвени и дали въобще се постанова да вършим сходен избор. Защото...Какъв е паметникът на тъгата? Има ли изрисувани усмивки на него или има единствено следи от сълзите на душата и драскотини от отминали бурни нощи. Поставен ли е измежду поляна от изживени щастливи дни или го облива единствено дъжд от черни празни сенки? Защо някой не вземе да направи монумент на щастието? Любовта не е професионален боксов мач, с цел да уточниш всички елементи и правила, и чак тогава да се впуснеш в нея. Тя просто идва и би трябвало да се живее. Като живота. Дава ти се като недодялан елмаз ", философства в прозаичност нараненият Кадриев.

Любовното му отчаяние обаче не е мотив новинарят да отприщи лиричен гений. Той почнал да драска любовни стихове още в ученическите си години, разкриха сътрудници на водещия. В тъжните строфи изливал страданията си от раздялата, а тематиката постоянно била една и съща – разрушеното сърце на лирическия воин, който несправедливо страдал, че е зарязан от обичаната жена. 

Преди да залюби красивата гъркиня, Юксел имаше връзка с варненката Диди Янкова. Знойната русокоска бе собственичка на империя от 6 компании, множеството от които развиваха активност в областта на козметичните услуги и хубостта. Янкова сполучливо управляваше елитния център за хубост " Експложън " в морската столица. Макар че Юксел бе с цели 7 лета по-млад от Диди, разликата във възрастта им въобще не го притесняваше. Янкова бе поддържана жена и никой не й даваше повече от 40 години. Преди 2 година рак на дебелото черво погуби бизнес дамата, а няколко месеца след гибелта й Кадриев не искаше и да чуе за друга жена. Докато не срещна Мария...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР