На вниманието на феновете на сагата "Междузвездни войни" - лазерният

...
На вниманието на феновете на сагата "Междузвездни войни" - лазерният
Коментари Харесай

Лазерният пистолет на Хан Соло отива на търг в Лас Вегас

На вниманието на почитателите на сагата "Междузвездни войни " - лазерният револвер на Хан Соло от "Междузвездни войни: Епизод VI - Завръщането на джедаите " скоро ще бъде изложен на търг, като за лота се чака да бъдат платени сред 300 000 и 500 000 $, съобщи Франс прес.

"Дългият към 40 сантиметра лазерен револвер, който е направен най-много от дърво, бе изложен в Ню Йорк, откакто над 30 години бил съхраняван от Джеймс Шоп, сценографа на кино лентата, излязъл по екраните през 1983 година ", разясни Мартин Нолан, изпълнителен шеф на аукционна къща "Джулиънс окшънс ", предава Българска телеграфна агенция.

В края на краищата Шоп решил да се раздели с размахвания от Харисън Форд във кино лентата револвер, както и с други към 40 аксесоара и движимости, свързани със "Завръщането на джедаите ".

Според Нолан, е допустимо за лазерния револвер да бъде платена сума, надхвърляща доста първичните упования.

Вестта за търга, който ще се състои на 23 юни в Лас Вегас, съответствува с излизането на кино лентата "Соло: История от Междузвездни войни " по екраните в Съединени американски щати тази седмица.

През юни м.г. роботът R2-D2 от "Междузвездни войни " бе продаден за 2,76 милиона $ на търг, до момента в който за лазерния меч, размахван от Люк Скайуокър в два кино лентата от поредицата, бяха платени 450 000 $.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР