На влизане в сградата на Позитано 20 Георги Гергов заяви,

...
На влизане в сградата на Позитано 20 Георги Гергов заяви,
Коментари Харесай

Кулминацията На Парламентарните Циркове! Преди 2 Мин Нинова Хвърли Бомбата, Дръжте Се! В България Ще Има

На влизане в постройката на " Позитано " 20 Георги Гергов съобщи, че промени в Конституцията не би трябвало да бъдат правени, съобщи БНР.

„ На ГЕРБ нищо няма да подкрепим, само че дето викат хората: " Късно е благо за китка ". Ние каквото направихме - направихме. Ние загубихме изборите и би трябвало да създадем ясна равносметка и аз се надявам, че това се случи днеска, на този пленум, във връзка с организационните въпроси къде бъркаме и какво вършим и какво би трябвало да създадем “, сподели Гергов.

Депутатът от Българска социалистическа партия Стефан Данаилов е на противоположното мнение, като съобщи, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова би трябвало да поддържа промени в Конституцията:

„ Аз съм " за ". Мене в случай че ме питате, аз съм " за " и съм уверен в едно нещо, въпреки че ми е забавна полемиката по какъв начин в този момент ще продължи, какви са плюсовете и минусите, само че съм сигурен в едно: Корнелия Нинова би трябвало да поддържа наложително, тъй като акцията е против нея. Не го ли усещате? “

Условието на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова обаче е не просто да се записват, а да се проверяват покупко-продажбите освен това освен продажбата, само че и отдаването на концесии, а също всеобщото раздържавяване и активността на фондовете, които са ги осъществили.

За да стане това работещо, Българска социалистическа партия ще желае мнение от Законодателния съвет към Народното събрание по какъв начин да трансформират законодателството по този начин, че това да стане факт.

Нинова упорства и за корекция в правилника на Народното събрание, с която основният прокурор да осведоми в Правна комисия депутатите на три месеца по тази причина какъв брой инспекции са направени през годините на приватизацията, какъв брой са прекъснати, какъв брой са прекъснати по отминалост и от какво има потребност Прокуратурата в този момент.

На пленума ще бъде дискутирано и дали социалистите са задоволително мобилизирани да завоюват възможни предварителни избори.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР