На видеоклип, разпространен във Фейсбук, се вижда как шеф Андре

...
На видеоклип, разпространен във Фейсбук, се вижда как шеф Андре
Коментари Харесай

Ето как Токев кара по джанти в София

На видеоклип, публикуван във Facebook, се вижда по какъв начин началник Андре Токев кара по джанти, минути преди да бъде задържан . "За всички, които попитаха по какъв начин началник Андре Токев е съумял да кара по джанти... Ето! ", написа жителят, снимал видеото.Популярният готвач беше арестуван в неделя. Причината - при полицейска инспекция, дрегерът открил, че Токев е седнал пийнал зад кормилото и кара с близо два промила алкохол в кръвта. Той беше арестуван за 72 часа, като се чака обвиняването изиска непрекъснат арест.



Решението се чака до часове. Видеоклипът бързо закупи известност в обществените мрежи и провокира стотици мнения. Това е отлична реклама за марката автомобил, която той кара, тъй като демонстрира нейната устойчивост. Автомобилът бил даден на мастършефа с рекламна цел.

Токев също по този начин взе участие в младежката стратегия на спортното министерство против зависимостите, ориентирана против дрогата и алкохола измежду подрастващите.Още преди 2 години Токев потроши различен чисто нов рекламен автомобил във Варна
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР