На Великден премиерът Кирил Петков обяви, че открива кампания за

...
На Великден премиерът Кирил Петков обяви, че открива кампания за
Коментари Харесай

Ще дарят ли пловдивчани заплатите си в помощ на Украйна? АНКЕТА

На Великден министър председателят Кирил Петков разгласи, че открива акция за набиране на средства за Украйна. Във фейсбук профила си, той заяви, че е превел една своя заплата по особено основана банкова сметка, и прикани всички българи да последват образеца му.

Огромна част от обществото настръхна против апела на Петков, а обществените мрежи безусловно се взривиха от мнения на българи, множеството определящи предлагането като неуместно.

В анкета на TrafficNews, попитахме пловдивчани какво мислят по отношение на предлагането на премиера. На пръсти се броят интервюираните, които утвърждават апела на Петков. Повечето запитани са твърдо срещу да оказват помощ за закупуването на оръжия, с които ще се убиват деца и майки и ще се погубват хиляди животи.

" Ако може някой да отдели помощ, за мен това са народните представители. Другите карат от заплата до заплата, а да не приказваме за пенсионерите. Защо държавното управление не намерения за личния си народ, а мисли на кого да помогне? На нас кой ни е оказал помощ? "

" Не съм склонен парите да се подаряват за оръжие. Ако е за храна или нещо друго бих се съгласил, само че за оръжие никога "

" Той може да си даде заплатата, само че по този начин изпраща оръжия, които се употребяват за ликвидиране на деца, без значение от коя страна са те. Не съм склонен с премиера и мисля, че над това би трябвало да помислят и нашите съграждани ", са единствено част от мненията на интервюираните.

Ето какво мислят пловдивчани за апела на Кирил Петков:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР