На вчерашния дуел „Фермата” се раздели с един от най-атрактивните

...
На вчерашния дуел „Фермата” се раздели с един от най-атрактивните
Коментари Харесай

Отпадналият Гечо от „Фермата” – За мъката на емигранта

На вчерашния двубой „ Фермата” се раздели с един от най-атрактивните си участници в този сезон – Гечо Гечев. 52-годишният бежанец от Голец спретна същинско представление на дуела против 29-годишния си конкурент Станислав. Напук на възрастта, Гечо сподели забележителна физическа устойчивост и до самия си край дуелът беше извънредно оспорван. След последната борба, наречена „ Коване на мост”, Гечо справедливо получи аплодисментите на всички участници.

Не липсваха и сълзи. Гечо, който от 15 години живее в Белгия, показа болката на един български бежанец в чужбина. Пред продуцентите Иван и Андрей той описа за живота надалеч от родината. Не сме избягали от алчност за пари, изясни разчувствуван той. „ Тук си имам сервиз и там си имам сервиз. Каквото е Гечо тук, такова е и там. Само че тук започвам подготвени къщи от дедите ни строени, там започвам от нулата, а нашите къщи ги хвърляме на боклука. Идваме си тук и си тръгваме все със сълзи и не знаем дали ще си заварим родителите живи. Това всички емигранти са го изживяли, милиони хора.”

Гечо се обърна със сълзи на очи към родните политици – „ Тези 25 години управници, къде сте, момчета? Какво направихме ние на вас, та ни изгонихте да не си виждаме майките и бащите, да живеят сами без нас, да не си виждаме децата? Оставих си родителите, сестра ми избяга. Пръснахте хиляди фамилии. Изселихте милиони. Ако продължавате по този начин, по какъв начин да се върнем?”

Довечера феновете на Би Ти Ви ще схванат кой е новият Фермер на седмицата и какво е написал Гечо в прощалното си писмо за останалите участници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР