На възбудените коментатори за новата партия - я ги па

...
На възбудените коментатори за новата партия - я ги па
Коментари Харесай

Иван Бакалов: И Господ ще погнат, ако си направи партия

" На възбудените коментатори за новата партия - я ги па тия, къде са тръгнали, не може по този начин, леви са, десни са и впрочем - абе, като не ви харесва, вземете да си извършите една партия по ваш усет. Да гледаш сеир в профил и да викаш - тия не стават - и да чакаш някой " да ни оправи "... Затова сме на това състояние ", написа журналистът Иван Бакалов в обществената мрежа. Позицията му е обвързвана с влизането на някогашните към този момент служебни министри Кирил Петков и Асен Василев в политиката. И разнородните мнения по тематиката в обществото.
Бакалов добави още: " Ей го - има Демократична България, има Има Такъв Народ, има Българска социалистическа партия, има ГЕРБ, ИБНИ, има и други, в този момент ще има и нова партия. Малък избор ли има? Какво повече? Да слезе Господ от небето да направи партия в БГ, ще го погнат - тоя ли, бе? ".

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР