На вас ще ви се наложи да планирате доста внимателно

...
На вас ще ви се наложи да планирате доста внимателно
Коментари Харесай

Ето какъв талисман трябва да има всяка зодия тази година, за да се предпази от уроки и безпаричие


На вас ще ви се наложи да планирате много деликатно всяка една крачка За никого не е загадка, че съгласно китайския календар на 15 февруари настава Годината на жълтото куче.

На вас ще ви се наложи да планирате доста деликатно всяка една крачка.

От особена значимост е да знаете, че два цвята ще ви донесат злощастие, в случай че си позволите да ги употребявате в Годината на жълтото куче. Става въпрос за синьото и аленото, и всичките им нюанси. Астролозите заострят вниманието, че до момента в който се намираме под закрилата на Годината на жълтото суче, е изцяло неразрешено носенето на талисмани с гореспоменатите два цвята.

Истината е, че те са в цялостно несъгласие с детайлите и цвета на годината. Освен това са в мощна конкуренция с тях.

Ето какво още споделят астролозите за всеки един от зодиакалните знаци:

ОВЕН В Годината на жълтото куче представителите на огнената зодия Овен ще имат потребност от повече непоклатимост и успокоение. Именно заради тази причина астролозите

предлагат горещо да си изберете талисмани под формата на дрънкулка от солидно дърво или пък от корените на разнообразни растения.

ТЕЛЕЦ

Незнайно заради каква причина, само че през актуалната година представителите на тази зодия ще бъдат лишени от преданост, просветеност, досетливост и импулсивност. Поради осезаемата липса на тези качества би било добре да си намерите талисмани като бастун да вземем за пример. Имайте поради, че можете да засилите силата на талисмана неведнъж, в случай че си го изработите сами.

БЛИЗНАЦИ На вас ще ви се наложи да планирате доста деликатно всяка една крачка. Освен това е нужно да вършиме изчерпателен разбор на обстановките, с цел да не сгрешите. В последна сметка актуалната година се обрисува като много сполучлива за вас. Подходящи за вас талисмани биха били перца от птици, заключалка с ключ и други сходни.

РАК 2018 година ще ви изправи пред много спънки, които може да ви бъде мъчно да преодолеете поради безкомпромисността си. По този мотив астролозите предлагат горещо да носите амулет под формата на дребен чадър със ярък цвят, декоративни ветрилца, носни кърпички или пък глобусче.

ЛЪВ Царствената зодия ще се нуждае от постоянно презареждане на силата. Именно заради тази причина в Годината на жълтото куче е добре да имат у себе си амулет под формата на глава на сокол, фигура на гръмотевица, вълшебен скиптър или пък някакъв тип лампичка.

ДЕВА Астролозите предизвестяват, че проявявате несъразмерна настъпателност. За да се предпазите от неуспехите, които ви дебнат на всеки ъгъл, е добре да се снабдите с амулети със заоблени форми. Освен това те би трябвало да са направени от меки материи като хартия, плат или пък глина

Везни

През цялата година Везните, с умеенето си да намират естетика във всичко, което ги заобикаля, ще бъдат лишени от нормалния комфорт. Сега и в Годината на Кучето ще ги защищава от скрупули и провокации. За да са сполучливи техните решения, от Везните се изисква забележителна мощ на волята, неизменност и, несъмнено, голям ресурс от самообладание. Като талисмани се предлага да се изберат черен, сив или кафяв артикул, състоящ се от твърди материали, като камък, метал, скотски кости, стъкло, корал. Това може да бъдат минерали (ахат, кварц, опал, аметист), каменни ковчежета, платинени предмети.

Скорпион

Нравът на господстващата година на Кучето въздейства върху дейните, буйни и доста прочувствени Скорпиони. Много от тях желаят да придобият качества като сдържаност, невзискателност, непорочие. Разбира се, това са положителни черти, само че Скорпионите по своята същина са максималисти. Поради това, те могат да се престарават, люшкайки се от една прекаленост в друга. Предотвратяване на това и намирането на междинен път ще разреши амулет с вярна геометрична форма. Той може да бъде представен като керамика, порцелан или дървена фигура на жонгльор (цирк артист), пирамиди, песъчлив часовник, компас.

Стрелец

Великите авантюристи, които могат основателно да поемат опасности, отзивчиви и от време на време доста безкористни - такива са главните характерности на хората, родени под знака на Стрелец. Годината на Кучето ненапълно ги укротява, като дава опция за размисъл върху личния си живот и създаване на проект за бъдещето, а себе си и околната среда би трябвало да проучват от разнообразни ъгли. Късмет и успех на Стрелците ще им донесат талисманите: минерали (нефрит, яспис, оникс);  дрънкулка на кошничка-сладкишче, човешко око, орех, звезди;  сребърни гривни (пръстени, висулки, гривни, обеци).

Козирог

2018 година за Козирог ще бъде един сложен интервал на подозрение, търсене на смисъла на живота. Въпреки че звездите не предвиждат никакви отрицателни промени за Козирозите, все отново би трябвало да бъдат нащрек. В последна сметка, тези, които не могат да се оправят със своите подозрения, няма да бъдат в положение да изберат вярната ориентировка в живота и са застрашени от психически хаос в началото на годината. Определете най-значимите аспекти за себе си, изберете вярната посока, с цел да намерите смисъла и си поставяйте ясни цели, за което ще ви помогнат някои талисмани: звънец, венец от елхови клончета, плик за писма, фигура на стълби, колела. Желателно е амулетът да е изработен от комбинирани материали и да има няколко преобладаващи цветове.

Водолей

Винаги отворен, другарски надъхан, находчив, ексцентрично мислещ и креативен Водолей, в Годината на Кучето може да стане по-затворен и даже загадъчен. Вглъбяват се в себе си и своите житейски условия. Вие ще би трябвало да изберете сред витаенето в облаците и упоритата работа. Естествено, доста от тях ще изберат второто. Водолеите не би трябвало да се опасяват, че вдъхновението ще ги напусне, а творческата им сила изцяло ще избледнее. Напротив, по-скоро, човек би трябвало да остане почтен и открит, явен и позитивен, да дарява хората със своята усмивка и да пръска светлина в света на положителното. И за това могат да допринесат талисманите: отворено ветрило;  дрънкулка на отворена книга;  дребни фигурки на карета, хеликоптер, благ крила;  статуетка във формата на кула, фенерче, ковчеже.

Риби

Представителите на Риби през 2018 година би трябвало да са в очакване на огромно многообразие от събития, както радостни, по този начин и такива, които ще ги накарат да се замислят върху тяхното битие. Опитът не е нужен. Годината на Кучето е напълно на страната на Риби, това ще им помогне да излязат спечелили даже от най-трудните обстановки. Въпреки това, Рибите трябва да живеят в сходство с етикета на " любимци на годината ". Астролозите ги поучават да развиват религия в себе си, да усилят самочувствието си, да не се отчайват за нищо и да не крият главите си в пясъка за трудностите. Не се поддавайте на компликации и си помогнете с мощни талисмани. Това може да бъде всяка пъстра и безформена дрънкулка с плавни линии и доста преплетени между тях линии, вълнообразни и комплицирани фигурки с орнаменти. Как да активирате талисмана? Като избирате амулет, би трябвало да се уверите, че той стартира да работи вярно. За да извършите това, при изискване че се зарежда, би трябвало да го настроите на своя лична енергийна вълна. В среднощ, когато е пълнолуние, или новолуние, задръжте талисмана сред дланите, изключете светлините на стаята, запалете свещ и я оставете на масата. Цветът на свещта трябва да отговаря на годината. Затворете очи и визуализирайте щастливото си бъдеще. И би трябвало да го пресъздавате допустимо най-подробно. Не си представяйте общи картини. Внимание би трябвало да се обърне и на най-малките нюанси. Например, в случай че желаете да намерите вашия сътрудник в живота. В този случай, би трябвало да си визиите, по какъв начин и къде ще е съдбовната среща, в какво ще бъде облечен избраникът, какви са чертите на лицето му, това, което той има като темперамент, и така нататък Процесът на активиране може да отнеме 10 до 40 минути. Щастие и шанс през 2018 година!

 

За дамата

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/khoroskop/2018-ta-shche-bde-dosta-dinamichna-talismani-na-kucheto-za-vsichki-zodii_news535251.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР