На вас се пада огромната отговорност да върнете държавността в

...
На вас се пада огромната отговорност да върнете държавността в
Коментари Харесай

Радев връчи мандата: Довършете битката за България

На вас се пада голямата отговорност да върнете държавността в България. Да се справите с корупцията и беззаконието, да изхвърлите задкулисието. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към претендента за министър председател Кирил Петков при връчването на мандата за сформиране на държавно управление.

Вие към този момент се убедихте какъв брой мощна е дълбоката страната. В тези старания в тази борба ваш главен запас ще е поддръжката на хората. Но би трябвало да знаете, че в случай че не постигнете решителни и оздравителни промени в правосъдната система още в първите 100 дни, няма по какъв начин до постигнете резултати, предизвести президентът. По думите му борбата със законността е най-важната борба, която води всички останали. Гласът от площада и от гласът от урните желае правда от вас и от вашите сътрудници. Битката за отстояването на българските национални ползи на открито и борбата с бедността и неравенството също са измежду вашите съществени цели, добави Румен Радев. И приключи посланието си с " Успех и на добър час! ".

За мен е чест и голямо отговорност да поема тази директория от вас. Тази отговорност я одобряваме драговолно. Вие започнахте смяната на площада, в този момент е време дружно да свършим тази работа до край, съобщи Кирил Петков, приемайки досието с мандата от президента. Време е бългаите в чужбина да видят България като локация за завръщане. Време е България да стане място за обективни старини за нашите майки и татковци. Искам да ви уверя, че ще вкараме всичките си старания тези обещания и тези очаквания са станат действителност, акцентира Петков и върна изпълнен мандатът за държавно управление с проектосъстав и конструкция на Министерски съвет.

Ние няма да губим нито ден и час, надяваме се още в понеделник това държавно управление да бъде действителност и по този начин да бъде в идващите четири години, приключи бъдещият министър председател.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР