На върха на славата си е нашето момиче Мария Бакалова,

...
На върха на славата си е нашето момиче Мария Бакалова,
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Валери поиска втори шанс от Мария Бакалова, но тя го отряза! (бургазлийката във вихъра на славата си)

На върха на славата си е нашето момиче Мария Бакалова, чието лице грее от рекламни плакати на новия й филм по целия свят. Париж, Лондон, Ню Йорк и още, и още... са залети с облика й като самата тя призна, че е ужасно разчувствана.

Знаем, че излиза новия филм за Доналд Тръмп, в който бургазлийката влиза в ролята на починалата му към този момент жена Иванка Тръмп. Това е грамаден триумф за Бакалова, която се е отдала на себе си и на работата си, а любовта е оставила на назад във времето.

Близки до нея разкриха, че преди дни някогашният й Валери Григоров я е потърсил с признанието, че му липсва и че желае да си дадат втори късмет. Тя обаче го отрязала.

" Валери бе този, който скъса с Мария като й обясняваше, че няма да се получи поради дистанцията и обстоятелството, че той не се възприемал като нейно кученце, което да тича по петите й. А в този момент желае да си я върне. Да, Мимето още има усеща към него, само че се дава ясна сметка, че счупеното не се поправя и че в случай че Валери в действителност я обичаше, нямаше да скъса с нея ", разясняват източниците.

И й пожелават да открие някой душевен мощен мъж, еднакъв на нея, с който да е щастлива, тъй като го заслужава.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР