На върха на славата на дамската банда Спайс гърлс“ момичетата

...
На върха на славата на дамската банда Спайс гърлс“ момичетата
Коментари Харесай

Как спайската Мел Би изшмърка милионите си?

На върха на славата на дамската тайфа „ Спайс гърлс “ девойките пълнека залите и стадионите, а банковите им сметки се пръскаха по шефовете. Днес някои от тях даже са нараснали благосъстоянието си, като Виктори Бекъм, примерно...Или Гери Халиуел, чийто брачен партньор е ултрабаровец от Формула 1. Съвсем не такова е обаче ситуацията на чернокожата спайска, която сега има ни повече, ни по-малко от 600 $.

Мелани Браун, както е цялото име на изпълнителката, много се е постарала, с цел да докара спестяванията си до една минимална българска заплата. Според в. „ Сън “ тя е пропиляла не по-малко от 30 млн. $ и в този момент живее в сглобяемата къща на майка си и дели легло с щерка си.

„ Действително не чаках в навечерието на 50-те си години, след толкоз сполучлива кариера да се окажа в толкоз тежко финансово положение “ – признава Мел Би. Тя признава, че се възползва от промоциите при извършването на покупки си в „ Лидъл “.

Мел Би не крие, че по-голямата част от благосъстоянието си е профукала в безпаметни празненства, висококачествена дрога и пътешествия по време на брака си с продуцента Стивън Белафонте. Сега певицата признава, че е имало случай, в който пръснала 80 хиляди $ за кокаин – поръчала индустриелно количество, с цел да спретне лъскаво празненство за над 25 души в имението си.

За да живее в този момент, Мел Би не отхвърля никакви участия, само че те са изключителна необичайност. Появява се спорадично в риалитите като „ Денсинг старс “ или „ Америка търси гений “, само че за жалост – с много скромни възнаграждения.

Нищо чудно някой ден да е забележим в някое БГ риалити паралелно до Емануела, Диона, Гатьо, Коцето и Къци...

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР