На върха на гамата BMW X5 и X6 са новите

...
На върха на гамата BMW X5 и X6 са новите
Коментари Харесай

Вижте новите 2024 BMW X5 и X6 Facelift

На върха на гамата BMW X5 и X6 са новите X5 M Competition и X6 M Competition, всеки с 617 к.с.

BMW пусна стотици нови изображения на новите модели X5 и X6, които бяха показани за първи път по-рано тази година, съвпадайки с това, че членовете на пресата имат първата си опция да тестват SUV моделите.

Като се има поради, че 2024 X5 и X6 са фейслифт, а не напълно нови модели, те имат явно подобие със съответните си прародители. Това е най-очевидно при цялостната форма на дуото, само че дизайнерите на BMW са работили интензивно, с цел да създадат някои обилни промени в предната и задната част. Те стартират с монтирането на по-тънки фарове и нови брони с отвесни отвори. X5 наподобява малко по-луксозно, защото има хромирани бъбрековидни решетки, до момента в който X6 се предлага общоприетоо с M Sport пакет и черни решетки.

BMW също оборудва моделите 2024 X5 и X6 с нови LED задни светлини, допълнени с по-сложен светлинен автограф. По типичния метод, X5 M и X6 M (сега се продават единствено в комплектация Competition) неотложно се открояват от по-малките разновидности с помощта на по-агресивната каросерия, която включва нови предни краища с разширени въздухозаборници и доста по-остър пакет ризница и решетка. Много от тези изображения също демонстрират X5 M Competition, декориран в колорит на матово черно, което го прави да наподобява още по-впечатляващ.

Промени в интериора също са направени в гамата X5 и X6. Те включват монтирането на извития екран на BMW, който съчетава 12,3-инчов дигитален инструментален панел с 14,9-инчов екран за информация и развлечения. Традиционният скоростен лост също е зарязан в интерес на дребен комутатор до iDrive циферблата.

В взаимозависимост от пазара се оферират голям брой разнообразни мотори. Те включват моделите X5 sDrive40i, X5 xDrive40i и X6 xDrive40i, които употребяват 3,0-литров редови шестцилиндров мотор с двойно турбокомпресор и 48-волтова мека хибридна система, с цел да доставят 375 к.с. и 398 lb-ft (540 Nm). X5 xDrive50e PHEV също се предлага със същия мотор, само че с по-мощен мотор, което води до 483 к.с. и 516 lb-ft (699 Nm).

Както BMW X5 M, по този начин и X6 M от 2024 година раздрусват 4,4-литров туин-турбо V8 с електрифицирана 48-волтова система и развиват 617 к.с. и 553 lb-ft (750 Nm).

 width=

 width=

 width=

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР