На въпроса получава ли се любовен триъгълник, младата актриса отговаря: Ааа,

...
На въпроса получава ли се любовен триъгълник, младата актриса отговаря:
Ааа,
Коментари Харесай

Гледаме Я Всяка Вечер, Как Успя Да Я Излъже! Вижте Само Коя Гореща Красавица Е Новото Гадже На Орлин Павлов! Ето Снимки!

На въпроса получава ли се любовен триъгълник, младата актриса дава отговор:
„ Ааа, не споделям. Изневярата по своята си същина е нещо естествено, само че постоянно наранява другия човек. Аз имам другар – Георги, който ми има цялостно доверие и не обръща внимание на това дали и по какъв начин ме свързват клюките с Орлин Павлов. Имаше време, когато слуховете ме нараняваха, само че в този момент ги подминавам. И дали публиката ще интерпретира връзките ни като освен това от професионални, не ме интересува, щом това прави работа за сериала “ – споделя Лорина Камбурова.



„ Образът на Лия във „ Връзки “ е доста по-различен от облика на Ана в „ Скъпи наследници„. Лия е момиче от богато семейство, до момента в който Ана е дете на природата. Образът ми обаче се трансформира непрестанно, както и на останалите ми сътрудници “ – споделя младата актриса.

„ Много се веселя, че вземам участие в сериала „ Скъпи наследници “, подготвени са 170 серии. Голяма късметлийка съм, че си партнирам с толкоз доста звезди в него “ – споделя Лорина Камбурова.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР