На въпроса Кой предложи този кръг лица да бъдат номинирани

...
На въпроса Кой предложи този кръг лица да бъдат номинирани
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Христо, знам какво направи миналото лято

„ На въпроса „ Кой предложи този кръг лица да бъдат номинирани за длъжностен министър-председател? “, Христо Иванов отговори пред БНР, изтъквам: „ Кой предложи, не мога да си спомня, тъй като диалогът е минал предишното лято “, завършек на цитата. Христо, само че аз знам какво направи предишното лято. Ти не помниш, само че аз знам. Знам и какво направи и тази зима. “

Това написа водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов в профила си във Facebook. 

Той уточни, че на 1 юли цените на тока ще бъдат доста разнообразни

„ На 14 декември 2023 година, в деловодството на Народното събрание, се внася план за решение с номер 49-354-04-315, в което се предлага смяна в параграф 6, член 99 от Конституцията. В ал.5 се предлага следния текст: „ Досегашното изречение второ се променя по този начин: „ Със длъжностен министър-председател се назначава всред ръководителя на Народно събрание, ръководителя на Върховен касационен съд, шефа или подуправетеля на Българска народна банка, ръководителя или зам.-председателя на Сметната палата и омбудсмана или негов заместител. “ На кого е първият автограф под това предложение? И подписът е на…този автограф е на… Христо Иванов “, показва Трифонов.

„ Значи, Христо, ти, като се изключи че забравяш какво приказваш, забравяш и под какво се подписваш. Дали е правилно това, че не помниш Христо? Не, не е. Ти доста добре помниш, само че лъжеш, тъй като по този начин ти изнася “, добавя водачът на Има Такъв Народ.

Трифонов цтириа думите на Кирил Петков още веднъж по БНР във връзка номинациите за длъжностен министър председател: „ Кандидатите за длъжностен министър председател бяха по този начин обрисувани, че няма избор, само че действително имаше избор. Ние знаем, че Андрей Гюров, в случай че беше определен, нямаше да откаже, и то не тъй като желае, а тъй като щеше да го види като отговорност към Конституцията и към България “.

Ще показва състав за държавно управление, който ще е равно далечен, разгласи Димитър Главчев

Слави Трифонов обаче отбелязва, че пред друга национална медия Гюров е споделил: „ Единствената позиция, която и все още мога да споделя, е, че не съм давал единодушие за длъжностен министър председател “.

„ Един от двамата лъже. Познайте кой? И отговорът е… неговото име е… тъкмо по този начин, познахте… Кирил Петков “, допълва Трифонов. 

„ Внимание - лъжци! Знаете ги по какъв начин наподобяват, знаете ги по какъв начин приказват. Дали ще им повярвате, си зависи единствено от вас. И това, което споделям, няма нищо общо с празника на лъжата - първи април. Тези хора лъжат всеки ден “, написа още водачът на Има Такъв Народ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР