На въпроса имаше ли сделка за повишаване на прага на

...
На въпроса имаше ли сделка за повишаване на прага на
Коментари Харесай

Велислава Кръстева: Няма сделка между ГЕРБ и ДПС, няма и скрита коалиция

На въпроса имаше ли договорка за повишение на прага на преференциите сред ГЕРБ и Движение за права и свободи късият отговор е „ Не ”. Това разгласи по бТВ Велислава Кръстева, дълготраен пиар и народен представител на Движение за права и свободи.

„ Разговорите, които бяха водени, тъй като фактически бяха правени съвещания директно преди да влезем в залата, засягаха целите, които Движение за права и свободи отстоява с предложенията си в изборния кодекс. Увеличаването на прага на преференциите, което в действителност е наше мнение, не беше обаче сред тях ”, посочи Кръстева.

Това беше машинното гласоподаване, даването на опция на 2 млн. български жители да гласоподават, пропагандата на език, друг от формалния в изискванията на превод – това бяха предложенията, които ние коментирахме и за които настоявахме “, добави тя.

Според изследване на „ Галъп интернешънъл “ 50% от българите мислят, че има скрита коалиция сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Велислава Кръстева отхвърли и това изказване. Тя разясни, че Движение за права и свободи са подкрепяли ръководещата партия, когато решенията им са съвпадали с техните.

По думите й за евролистите на Движение за права и свободи занапред ще се вършат номинации. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР