На въпрос защо тогава си е признал всичко, тя отговори:

...
На въпрос защо тогава си е признал всичко, тя отговори:
Коментари Харесай

Фатиме, Майката На Убиеца Мехмед Проговори И Вбеси Цяла България С Това, Което Каза! Убитата Дамла Е

На въпрос за какво тогава си е признал всичко, тя отговори: " Той има боязън отнякъде и някой несъмнено го е уплашил. "

Окръжна прокуратура – Кърджали притегли като обвинен и задържа до 72 часа Мехмед Хасан за убийството на 7 годишната Дамла, която бе открита мъртва сутринта на 17 декември в дома си в Момчилград.

Мехмед е упрекнат в това, че съзнателно е умъртвил момиченцето., като убийството осъществено по изключително непосилен метод за жертвата – закононарушение по член 116 ал.1 т.4 и т.6 от Наказателния кодекс.

За закононарушението се планува наказване отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвори без подмяна.

Задържаният е племенник на майката на детето и е имал ключ от жилището им, благодарение на който е проникнал в него в ранните часове на 17 декември 2017г. Съдебно-медицинската експертиза е открила повода за гибелта на малолетната потърпевша – задушаване.

Все още не са направени заключенията на назначените от прокуратурата експертизи: сложна ДНК, дактилоскопна и физикохимична експертиза на материални доказателства и съдебно- техническа експертиза на приобщени по делото средства за мобилна връзка.

Мехмед е направил признания.

Припомняме, че майката на умрялото дете е привлечена в качеството на обвинена за осъществено закононарушение по чл.182, ал.1 от Наказателния кодекс за това, че на 16/17. 12.2017 година, като родител е оставила детето си без контрол и задоволително грижа и с това е основала заплаха за неговото физическо и душевно развиване.

Седет Муса е арестувана с разпореждане на прокурор за период от 72 часа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР