На въпрос в интервю за Панорама дали има шанс за

...
На въпрос в интервю за Панорама дали има шанс за
Коментари Харесай

Кирил Петков е уверен: Ще имаме над 121 депутати!

На въпрос в изявление за " Панорама " дали има късмет за компромис с ГЕРБ, съпредседателят на " Продължаваме промяната " съобщи: " На всички толкоз доста им е омръзнало да няма държавно управление, че при изборните ни резултати, няма да има потребност от този въпрос. Ще имаме над 121 депутати ".

" Работим за на 100% работещо демократично, проевропейско държавно управление. Абсолютно сигурни сме, че ще сме първи ", добави той. 

Петков разяснява и тематиката за възможен импийчмънт на президента Румен Радев. " Винаги сме били справедливи при рецензия, да вземем за пример при опита за връщане на " Газпром ". Не ни харесват мненията в Брюксел, следим дейностите му ".

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " уточни още, че глобите по Закона " Магнитски " са посочили, че българската правосъдна система не работи. И добави, че визитата на представители на партията в Щатите, е било съвпадане. " Срещахме се с българи във Вашингтон и Ню Йорк. България нито е дребна, нито е слаба. Съдбата на България зависи от всички нас, 9 милиона сме по целия свят. Времето, в което бяхме в ролята на жертва, свърши ", акцентира. 

" Дунчев не ни напуща. Дори преди предаването ни сподели, че продължава с битката си за горите и природата. Ние сме общ брой от свободни хора. Той счита, че ще е по-ефективен като част от Политическа партия, само че не и като част от идващия парламент ", коментир още той.

Петков съобщи и поддръжка от " Продължаваме промяната " за Закона на правосъдното министерство за контрола върху основния прокурор. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР