На въпрос трябва ли да има предсрочни парламентарни избори той

...
На въпрос трябва ли да има предсрочни парламентарни избори той
Коментари Харесай

Борисов: Това е парламент, свързан само с постове, пари и власт - срам!

На въпрос би трябвало ли да има предварителни парламентарни избори той съобщи, че те би трябвало да стоят, до момента в който „ заравнят всичко “

"Това е парламент, обвързван единствено с постове, пари и власт - позор. " Така някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява в Пловдив решението на депутатите да дават военнотехническа помощ на Украйна.

„ То няма решение. Те единствено употребяват парите на данъкоплатците в Народното събрание и си разпределят постове “, разяснява той, представен от.

„ Срам до там, че през вчерашния ден Христо Иванов да каже, че те имали единствено порция дробчета. Не ми се приказва на Гергьовден в кулинарно отношение, само че другите, изяли тлъстото, а за него останали дробчетата. Срам за този парламент “, сподели пред публицисти Борисов.

На въпрос би трябвало ли да има предварителни парламентарни избори той съобщи, че те би трябвало да стоят, до момента в който „ заравнят всичко “.

„ И всяка мисъл, че те можели да бъдат положително за България - да си заминат като антихристите “, добави той.

Бойко Борисов разяснява още, че Румен Радев е довел и „ конфигурирал тези “, а в този момент „ по всякакъв начин се пази от Стефан Янев и от другите “, тъй като хората го сочат единствено него с пръст за неуверените му позиции и за това, че няма позиция.

„ Аз преди една година ви споделих – който сее ветровете, жъни стихии. Народът се ненавижда, Радев направи по този начин, че хората да се ненавиждат “, сподели още водачът на ГЕРБ.

Попитан дали България може да ремонтира украинска военна техника в нашите два завода, в случай че нямаме елементи и работна ръка, Борисов съобщи, че можем.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР