На въпрос каква присъда ще получи, той заяви, че присъдата

...
На въпрос каква присъда ще получи, той заяви, че присъдата
Коментари Харесай

Хаджигенов: Заличени са доказателства от колите в катастрофата

На въпрос каква присъда ще получи, той съобщи, че присъдата е ще бъде тежка. Проблемът е в успеваемостта, тъй като другояче това се повтаря, счита той.

Оставянето на колата на слънцето и дъжда е заличило доказателства. В чужбина сходни коли от тежки ПТП-та се запечатват в хангари и даже въздуха не се движи вътре. А тук са зарязани на открито. Така работи Министерство на вътрешните работи. Това е институционална кретения. Това съобщи в ефира на Нова телевизия адвокат Николай Хаджигенов по мотив тежката злополука с Георги Семерджиев, при която починаха две девойки.

По думите му към този момент му се повръща от пиар акции като стане сходен случай: " Всичко е за седмица тумба-лимба и след това отново е същото ", разяснява той.

" Огромна част от Министерство на вътрешните работи взе участие в осъществяването на закононарушения. Всеки път, когато някой от Министерство на вътрешните работи се обърне на другата страна той става съизвършител, въобще не приказвам за тези, които ги возят, носят им стълби, с цел да се приберат у дома и се возят в колите с тях. Не мога да кажа по какъв начин Симона Радева е предходна психотестовете и е станала чиновник в Министерство на вътрешните работи, в действителност мога, само че ще загубим детската публика ", съобщи още Хаджигенов.

Аз бих уволнил тези служител на реда на секундата, сподели още той.

За промяна в Министерство на вътрешните работи се приказва от 89 година, само че такава няма, както и в правораздаването. Не е фантазия промяната в правосъдната система, това е борба и аз ще я повеждам до дъно, сподели Хаджигенов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР