На въпрос дали президентът на САЩ Доналд Тръмп му е

...
На въпрос дали президентът на САЩ Доналд Тръмп му е
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Никой не може да ми оказва натиск освен шестгодишният ми син

На въпрос дали президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп му е оказал напън по време на телефонния им диалог през юли украинският президент Володимир Зеленски отговори, че напън може да му оказва само неговият шестгодишен наследник, съобщи Ройтерс.

Вчера демократи в Камарата на представителите във Вашингтон започнаха публично следствие дали да бъде разкрита процедура по отстраняването на президента. Те го упрекват, че е изискал от Украйна подпомагане, с цел да бъде очернен Джо Байдън, един от кандидатите за номинацията на демократите за президентските избори следващата година. Тръмп окачестви като лов на вещици следствието в Конгреса, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Никой не може да ми оказва напън, тъй като аз съм президент на самостоятелна страна ", съобщи Зеленски пред кореспонденти в Ню Йорк преди срещата си с Тръмп. " Впрочем единственият човек, която може да ми окаже напън е моят наследник, който е на шест години ", сподели той. Изявлението му бе излъчено тази заран от съветската телевизия " Россия-24 ". /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР