На въпрос дали е звънял на Бойко Борисов преди балотажа,

...
На въпрос дали е звънял на Бойко Борисов преди балотажа,
Коментари Харесай

Кирил Петков не отговори дали е молил Борисов да подкрепи Терзиев за кмет на София, било личен разговор

На въпрос дали е звънял на Бойко Борисов преди балотажа, с цел да го призове за поддръжка на Васил Терзиев за кмет на София, Кирил Петков отговори пред БТВ: „ Не е правилно да се цитират персонални диалози “.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че в петък преди балотажа Кирил Петков му се обадил с молба за поддръжка и декларирал, че в случай че Терзиев не завоюва балотажа, държавното управление ще падне.

Преди 1 март, в случай че се направи прекъсване на 100% на съветския нефт към „ Лукойл “, ще има една огромна въпросителна. Не се знае дали инсталациите ще работят вярно. Ако „ Лукойл “ работи с готовност, тогава най-ранната дата може да е 1 март. Това е оптималният софтуерен период, който ни дават специалистите, съобщи съпредседателят ПП-ДБ.

„ За три дни нито могат да се договорят количества нефт, рафинерията може да спре. Всичко това да се постави на тезгяха са политически игрички “, посочи той.

„ Днес желаеха да заложат капан на държавното управление с претенции, които можеха да доведат до скок на цените на горивата. „ Лукойл “ най-сетне си заплаща по 100 милиона на месец. Махайки дерогацията, създавайки потрес в системата, те няма да имат такива доходи, с които да си заплащат налозите. Всичко това се прави, тъй като ГЕРБ изгубиха София и Пловдив на кметските избори. Няма да отстъпим, тъй като имаме вяра, че постъпваме вярно. Нас не ни е боязън от риска да падне държавното управление, тъй като сме дали обещание на българските жители да пазиме техния интерес “, безапелационен е Петков.

„ ГЕРБ и Движение за права и свободи към този момент работят като една партия. Всички български жители би трябвало да са наясно, че гласувайки за ГЕРБ, гласоподават и за Движение за права и свободи и противоположното “, съобщи съпредседателят на ПП-ДБ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР